11.6 C
Pals
Divendres, 19 abril 2024
- Publicitat -

El 2016, una de les millors temporades dels darrers anys pels hotels

Redacció
Redaccióhttps://www.radiocapital.cat
Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Els hotels de les comarques gironines han rebut 3,7 milions de viatgers el 2016 i les pernoctacions han superat els 12,2 milions. El nombre de viatgers i d’estades ha augmentat més d’un 5% en relació a l’any anterior, segons dades de l’Instituto Nacional de Estadística, l’INE, de balanç de la conjuntura hotelera.

L’estadística estatal també posa de manifest que la major part de les pernoctacions s’han fet a la Costa Brava. En concret, dels més de 12,2 milions de pernoctacions en hotels, més d’11 milions van ser a la Costa Brava. Pel que fa a la procedència dels viatgers a la zona, gairebé 1 milió i mig eren residents a l’Estat, mentre que gairebé 2 milions eren estrangers. A la Costa Brava, l’augment d’estades en relació al 2015 s’enfila fins a un 8%. La recuperació econòmica, l’allargament de la temporada i la ubicació de la Setmana Santa en el calendari hi ha contribuït.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

La 31a edició de la campanya gastronòmica de Pals i la Cuina de l’Arròs es reivindica davant la sequera

La campanya s'estendrà del 18 d'abril al 2 de juny, amb la participació d'11 restaurants del municipi que oferiran l'oportunitat de gaudir de diferents plats relacionats amb la cuina de l'Arròs de Pals. 
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -