16.1 C
Pals
Divendres, 19 abril 2024
- Publicitat -

7200 persones als concerts de Sant Joan al Festival Ítaca

David Parreño Mont
David Parreño Mont
Productor i redactor de Ràdio Capital de l’Empordà.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Els concerts del Festival Ítaca per Sant Joan han rebut 7200 assistents. 6000 persones han passat la revetlla a l’Estartit en el concert més multitudinari del festival en les seves cinc edicions.

Les actuacions gratuïtes d’Hora de Joglar, Lágrimas de Sangre i Ítaca Band van atreure un gran nombre de públic que va omplir de gom a gom la placa de la Llevantina. La gran assistència d’espectadors va provocar que, en diversos moments de la nit, s’haguessin de tancar els accessos al recinte en arribar al límit de la seva capacitat. El nombre d’assistents d’enguany ha doblat els 3.000 espectadors de la nit de la revetlla de Sant Joan de l’any passat.

1200 persones també van assistir als concerts del dissabte a la nit de Zoo, Def Con Dos, Sara Hebe i Roba Estesa. El gran nombre d’assistents també ha provocat que s’esgotessin les més de 1.000 places de càmping als espectadors per poder-se allotjar durant el cap de setmana a l’Estartit.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

La Fundació Josep Pla inaugura la nova exposició permanent aquest dissabte

La nova exposició permanent de la Fundació Josep Pla renova completament el format i incorpora nous continguts per oferir un retrat actualitzat, precís i aprofundit de la figura i l'obra de Josep Pla.
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -