10.6 C
Pals
Dissabte, 20 abril 2024
- Publicitat -

Torna la cursa Run4cancer

Redacció
Redaccióhttps://www.radiocapital.cat
Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

El proper 5 de febrer Palafrugell tornarà a ser una de les seus comarcals de la cursa solidària run4cancer que organitza la Fundació Oncolliga Girona. La iniciativa té com a objectiu promoure hàbits saludables i recaptar fons per ajudar els malalts de càncer i les seves famílies.

La prova, que sortira des l’aparcament de l’INS Baix Empordà, ofereix dues modalitats: una de 5km pensada per a tots els públics i per fer-la en família i una altra de 10km enfocada per a corredors més experts.

La cursa, que a més de Palafrugell es disputa a Figueres, Olot, Planoles, Porqueres, Riudellots de la Selva, Tossa de Mar i Salt es disputa el diumenge més proper al dia 4 de febrer, Dia Mundial contra el Càncer.

En total l’any passat es van recaptar 10.586,80 euros que s’han destinat a finançar els serveis que s’ofereixen des de l’entitat: atenció a domicili, rehabilitació, atenció familiar, atenció hospitalària, banc de perruques, reinserció laboral, programes educatius de prevenció del tabac, etc

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

La Junta de Veïns de l’EMD ratifica els acords de la comissió bilateral amb l’Ajuntament per portar la gestió financera de l’anterior govern als...

La comissió Bilateral Ajuntament - EMD va decidir el passat 4 de març per unanimitat enviar les conclusions de...
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -