Divendres, 29 març 2024

Al Palafrugell se li resisteix la victòria (4-3)

Pedro Ruiz Claveria
Sóc de Calonge. Redactor a Ràdio Capital de l'Empordà.

El Palafrugell segueix sense aixecar el cap. Ja són set derrotes consecutives, i a vegades és el factor de la mala sort el que causa aquests resultats. Un gran Palafrugell no va ser capaç de superar al Vic, que va guanyar per 4 gols a 3.

Els blanc-i-negres van començar el partit mostrant un joc impecable, i això els va portar a avançar-se al marcador al minut 5, amb gol de Ribot. La bona tònica es mantenia i el segon dels de Xavi Garcia arribava al minut 11, gràcies a un tant de Carles. Tres minuts abans de la mitja part, els vigatans escurçaven distàncies i, Borja, de penal, anotava l’1-2.

A la represa, el factor local del Vic va pesar molt i, en sis minuts, ja anaven al davant, amb 3-2. Els gols van ser d’Ordeig. El conjunt palafrugellenc no defallia i seguia assetjant la porteria del rival, i el premi arribava quan faltaven tres minuts pel final, amb gol de Vives, i tot apuntava que el Palafrugell trencaria la mala ratxa de derrotes que encadenava i que arrancaria un punt de la pista del Club Patí Vic. Dissortadament -per als interessos dels de Garcia-, no va ser així, ja que quan restaven 65 segons pel final, els vigatans aconseguien la victòria amb un tant d’Oller, des de mitja pista.

La jornada 8 deixa el Palafrugell en catorzena posició amb tres punts. El pròxim cap de setmana, els palafrugellencs descansen, i no tornaran a jugar fins el dimecres 29. Serà llavors quan disputaran la novena jornada a casa contra l’equip del Segrià, el Lleida, a les nou del vespre.