Torroella de Montgrí i l’Estartit celebren aquest mes d’octubre l’onzena edició de les jornades gastronòmiques «La Poma a la Cuina», amb una proposta que combina menús específicament elaborats per a l’ocasió i diverses activitats complementàries per difondre els valors culinaris d’aquest producte.

Els restaurants adherits a la campanya ofereixen plats concebuts expressament per a l’ocasió, que tenen com a element central la poma, que es troba en aquesta època de l’any en plena recol·lecció. Els menús estan pensat per a un públic heterogeni i tenen tots ells uns preus ajustats que oscil·len entre els 22 i els 35 euros

Com es ve fent en les darreres edicions, l’oferta de restauració es reforça amb diverses activitats complementàries. El proper dissabte 8 d’octubre, a les 11h del matí, a la plaça de l’Església de l’Estartit, show cooking amb el pastisser Josep Brugués. A més, el dissabte 15 d’octubre, a partir de les 17h, a la plaça de la Vila de Torroella de Montgrí, s’organitzarà un concurs de pastissos.