14.9 C
Pals
Dijous, 25 abril 2024
- Publicitat -

Arrenquen les jornades gastronòmiques de la poma a Torroella i l’Estartit

David Parreño Mont
David Parreño Mont
Productor i redactor de Ràdio Capital de l’Empordà.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Torroella de Montgrí i l’Estartit celebren aquest mes d’octubre l’onzena edició de les jornades gastronòmiques «La Poma a la Cuina», amb una proposta que combina menús específicament elaborats per a l’ocasió i diverses activitats complementàries per difondre els valors culinaris d’aquest producte.

Els restaurants adherits a la campanya ofereixen plats concebuts expressament per a l’ocasió, que tenen com a element central la poma, que es troba en aquesta època de l’any en plena recol·lecció. Els menús estan pensat per a un públic heterogeni i tenen tots ells uns preus ajustats que oscil·len entre els 22 i els 35 euros

Com es ve fent en les darreres edicions, l’oferta de restauració es reforça amb diverses activitats complementàries. El proper dissabte 8 d’octubre, a les 11h del matí, a la plaça de l’Església de l’Estartit, show cooking amb el pastisser Josep Brugués. A més, el dissabte 15 d’octubre, a partir de les 17h, a la plaça de la Vila de Torroella de Montgrí, s’organitzarà un concurs de pastissos.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

La 12a edició del FIMAG reuneix 21 mags en una desena d’espais de Torroella de Montgrí

El FIMAG 2024 comptarà amb 70 sessions d'espectacles ben diferents.
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -