Batlle s’estrena amb derrota al derbi empordanès (0-1)

Pedro Ruiz Claveria
Sóc de Calonge. Redactor a Ràdio Capital de l'Empordà.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img

Aquesta setmana, el Palamós va destituir Vicenç Fernández i va pujar al primer equip a Pitu Batlle com a nou entrenador del Degà. L’objectiu, ara, és salvar l’equip baixempordanès del descens a Primera Catalana. El nou tècnic palamosí s’estrenava a casa contra el Figueres, que també encetava una nova etapa amb un nou entrenador. Malgrat les bones sensacions i un joc més vistós que en els darrers partits, el Palamós ha pagat la seva innocència i ha caigut en els darrers minuts del partit entre els dos clubs empordanesos, per 0-1.

La intensitat mostrada pels dos conjunts era elevada des de l’inici, fet que apuntava que es viuria un derbi d’alt voltatge. La millor proposta ofensiva la feien els groc-i-blaus, però eren incapaços de materialitzar les ocasions en gols. Als trenta minuts de partit, una topada entre Mamau i Cano, del Palamós, han provocat l’aturada del joc, fet que ha tingut repercussió en el partit, que s’ha refredat.

A la represa, els dos equips han abaixat el ritme i han tingut una oportunitat ben clara ambdós. Ha estat al 80′ quan s’ha decidit el matx en favor dels figuerencs, quan Montadas ha anotat l’únic gol del partit.

Així doncs, el Palamós suma ja cinc derrotes consecutives i es manté dissetè amb 15 punts, a un del descens. El diumenge vinent, Batlle tindrà l’oportunitat de començar a sumar punts al camp del Santboià, a les dotze del migdia.

Cel parcialment enteranyinat i més de 20 ºC de temperatura màxima

Darrer dia de l'hivern amb sensacions primaverals i cel parcialment enteranyinat per núvols prims.