Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.
Ràdio Capital, la ràdio del Baix Empordà
Ràdio Capital. La ràdio de l'Empordà
Loading
/

Derrota del Bisbal Bàsquet davant el Santa Coloma per 69-85. El segon quart va ser clau, a partir d’aquí els blanc, roig i negre es van veure superats totalment per un rival que no els va deixar respirar.

Quan va començar el matx, els dos equips estaven en un equilibri total, bon ritme de pilota i també d’anotació. A partir del segon quart, amb empat, un 3-9 fatal va fer desaparèixer els locals. Els de Joan Ferrer estaven enfonsats i no sabien reaccionar. Amb 30-48 al descans, a la represa, els bisbalencs van intentar apropar-se al marcador, però el Santa Coloma els aclaparava a base de triples. En el darrer quart i amb 25 punts de desavantatge van aparèixer l’orgull i l’energia locals, que van permetre, almenys, maquillar el resultat. Una setmana més a la corda fluixa de la categoria.

PARCIALS: 20-22, 10-26, 19-23, 20-14.

BISBAL SOL GIRONÈS: Macau (4), Castillo, Vilà (5), Poch (12) i Oliva (12) –cinc inicial–; Estruch (2), Soler (3), Mitjà (6), Nieto (10), Castelló (15) i Sansabrià. 7 triples: 4 Castelló, 2 Mitjà, 1 Soler. 16/24 en tirs lliures. 20 faltes personals.

SANTA COLOMA: Ruiz (18), Espín (18), López (21), Pulido (1) i Jiménez –cinc inicial–; Alcalà, Sánchez (5), Sanabria (4), Vidal (6), Gómez (3), Arredondo (7) i Navarro (2). 10 triples: 5 Espín, 2 Ruiz, 1 Sánchez, López, Arredondo. 9/22 en tirs lliures. 21 faltes personals.