#CHGarbí: difícil victòria del Garbí Femení i dos punts d’or per l’equip sènior

Ràdio Capital. La ràdio de l'Empordà
#CHGarbí: difícil victòria del Garbí Femení i dos punts d'or per l'equip sènior
Loading
/

Bon partit avui de les garbinenques davant un BM Pau Casals, que fins ara encara no ha sumat cap punt a la classificació. Un bon inici de partit, ha permès a les de Palafrugell posar-se al capdavant del marcador i ha sigut així, que les barcelonines, no han pogut marcar el seu primer gol (7-1) fins el minut dotze de la primera part i gràcies a un llançament de penal.

Una primera part marcada sobretot per una molt bona combinació entre un bon atac amb llançaments clars a porteria i també una portera local que ha salvat molts llançaments de l’equip barceloní des de sis metres i que per tant, els ha permès mantenir la diferència de sis gols amb la que han acabat la primera part (14-8). Així doncs, un atac que sembla que comença a agafar forma, però una defensa encara dèbil, sobretot en llançaments des de primera línia i els extrems. Així ha valorat el seu entrenador Gerard Ventura, aquesta primera part del partit

Una segona part que no ha començat gens bé per les locals, ja que les ganes per marcar ha fet que amb només deu minuts aconseguissin entrar dos cops a porteria. Un atac desencertat, moltes pilotes perdudes i una defensa també debilitada ha posat les coses una mica fàcils a les barcelonines, que ho han sabut aprofitar escurçant la diferencia de gols (19-14) al minut tretze de la segona part.

Gerard Ventura donant instruccions a les seves jugadores durant el partit | Pau Punseti

Arribat a aquest punt, les locals han hagut de començar a jugar organitzadament i amb cap, i així ho han fet. Una defensa més contundent, que ha suposat alguna exclusió i un atac més definit i clar, els ha portat a tenir una clara diferència al capdavant del marcador fins a acabar el partit amb un resultat de 30-19 a favor de les garbinenques. Un partit difícil però que els entrenaments han donat un bon resultat i així s’ha vist reflectit en moments del partit.

Dos punts necessaris que el BM Pau Casals no els hi ha posat gens fàcil, ja que l’equip barceloní també els necessitava per avançar alguna posició en la classificació.

Per altra banda, el sènior masculí tenia un partit molt difícil a superar, ja que s’enfrontava contra el líder de la classificació el CH Terrassa. Dos equips tant amb una defensa molt dura però també un atac molt ràpid i eficaç, que així s’ha vist durant tot el partit. Els d’Oriol Sierra però, no els hi han posat gens fàcils les coses als de Terrassa, ja que a la mitja part ja marxaven amb un marcador a favor de 13-10.

A partir de la segona part, els terrassencs han sortit amb més intensitat, fet que els hi ha donat cert alè per intentar posar-se al capdavant del marcador, però els de Palafrugell, gràcies a una animació que mai falla, han sigut capaços, mitjançant un joc molt ràpid, organitzat i eficaç i també una defensa, que segueix sent una de les millors de la categoria, posar-se al capdavant del marcador, arribant al final del partit amb una clara diferència de 26-21 i per tant, emportant-se els dos punts contra el líder.

La 31a edició de la campanya gastronòmica de Pals i la Cuina de l’Arròs es reivindica davant la sequera

La campanya s'estendrà del 18 d'abril al 2 de juny, amb la participació d'11 restaurants del municipi que oferiran l'oportunitat de gaudir de diferents plats relacionats amb la cuina de l'Arròs de Pals.