Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.
Ràdio Capital, la ràdio del Baix Empordà
Ràdio Capital. La ràdio de l'Empordà
Loading
/

El Palamós feia quatre desplaçaments que no coneixia la victòria. La patacada davant del Castelldefels va servir de molt als de Joan Mármol per guanyar al Sabadell B, ahir diumenge, per 1-3. Els baixempordanesos no van abaixar els braços davant un equip en ple descens. Els canvis en l’onze titular van ser la clau per endur-se el matx, Serramitja i Barrera van ser els anotadors dels dos primers gols.

El primer de l’enfrontament va ser molt matiner, exactament al minut 2. Hauríem d’esperar fins al minut 63 de partit per veure el 0-2. El partit semblava sentenciat després que Cano, de cap, fes pujar el 0-3 al marcador. Gairebé a les acaballes del partit els arlequinats farien el gol de l’honor que no serviria de gaire en la reacció local. La gran victòria palamosina els fa pujar fins a la vuitena posició amb 38 punts.

FITXA TÈCNICA.

Palamós CF: Manzano, Sergio Garcia, David Cano, Ayala, Adrong, Barrera (Ivan Garcia), Cornellà, Serramitja, Agi (Herrera), Jaume Duran (Bonaventura) i Subirana

CE Sabadell B: Embela, Garzón, Gonzalo Pereira, Eric Pujol, Guillem Pujol, Mendoza, Aliaga, Víctor Martinez (Antonio Martín), Sarmiento, Sergio Montero (Travieso) i Marcet.

(Galeria) 8.000 persones omplen els carrers de Verges per veure el pas de la Dansa de la Mort

Verges ha celebrat l'inici de la Setmana Santa amb la seva emblemàtica Dansa de la Mort, atraient uns 8.000 visitants. Aquest esdeveniment històric, que remunta a l'Edat Mitjana, destaca per la processó de cinc esquelets que ballen, simbolitzant el cicle de la vida i la mort. La tradició busca ser reconeguda com a Patrimoni Immaterial de la Humanitat per la UNESCO. Amb la participació activa dels residents, la nit s'ha omplert de representacions de la Passió de Crist, culminant amb una processó il·luminada per torxes i reafirmant el seu valor cultural.