Dijous, 18 abril 2024

El Palafrugell cau a casa (1-4) i segueix en zona de descens

Pedro Ruiz Claveria
Sóc de Calonge. Redactor a Ràdio Capital de l'Empordà.

Ahir el Palafrugell va sumar la sisena derrota consecutiva al perdre a casa contra l’Igualada, per 1-4. El conjunt visitant va aprofitar les mancances dels palafrugellencs i va endur-se el matx.

Als cinc minuts de partit, el conjunt de Xavi Garcia perdia per 0-1 amb un gol de Gerard Miquel. Al 16′, els igualadins s’avançaven 0-2 al marcador, amb un gol de Roger Bars.

Després del descans, el ‘killer’ del Palafrugell, Gerard Pujol, retallava distàncies i donava esperança a l’equip local amb un gol al 34′. Al mateix minut, però, des de la línia de penal Tety Vives marcava el tercer per l’equip visitant. Quan faltaven vuit minuts pel final, Oriol Vives sentenciava el partit amb l’1-4.

Al termini de la jornada 7, el Corredor-Mató Palafrugell es manté en la zona de descens, en catorzena posició, amb una victòria i sis derrotes. El proper dissabte, a les vuit del vespre, el conjunt blanc-i-negre es veurà les cares amb el Vic, i ho farà com a visitant.

Fila Indie 3×26 – 17 abril 2024

TRACKLIST BAKAR I SUMMER WALKER – HELL N BACK OF MONSTERS AND MEN – MOUNTAIN SOUND DOTAN – LOUDER SIVILIAN – BEST BEFORE LOCAL...