Dijous, 28 març 2024

El Palamós comença amb un empat a zero contra el Reus B

Pedro Ruiz Claveria
Sóc de Calonge. Redactor a Ràdio Capital de l'Empordà.

Bona imatge, però escassa efectivitat. Aquesta màxima resumeix el partit que va fer ahir el Palamós, que s’estrenava aquesta temporada a casa contra el filial del Reus, un nouvingut a la Tercera Divisió. El curs s’inicia amb un empat a zero per al degà de Catalunya.

Durant la primera part, les primeres aproximacions les feien els palamosins, però sense encert. Per la seva banda, el Reus B també atacava a Quintanas, meta del conjunt de Vicenç Fernández. El partit no tenia un clar dominador, fins que el conjunt empordanès va gaudir de tres ocasions per avançar-se al marcador. La primera va ser fruit d’un xut d’Herrera al minut 27, posteriorment va haver-hi un possible penal a Marc Medina (40′) i, en última instància, un córner molt enverinat (43′) que per poc encaixa el filial reusenc en mans de la seva pròpia defensa.

Després de l’equador, els de Fernández van jugar en superioritat numèrica durant mitja hora després de l’expulsió de Xavi Jaime. No va haver-hi pràcticament accions destacables al llarg dels últims 45 minuts de matx, tret d’una rematada del local David Cano al minut 87, que va ser una clara ocasió de gol.

El degà tanca, doncs, la primera jornada en tretzena posició, amb un punt. Diumenge es produirà el derbi empordanès a Vilatenim, contra el Figueres, a les 16:30h.

Fitxa tècnica:

Palamós CF, 0: Quintanas; Sergio, Cano, Banús (Llorenç, 80′), Botxi; Barrera (Biel, 71′), Medina, Herrera, Arroyo; Sala (Vila, 68′), Subirana. Targetes grogues: Banús i Barrera.

CF Reus B-Cambrils, 0: Sillero; Cristian, Guerrero, Gonzalo, Miranda; Modest, Xavi Jaime, Miravent; Marcel, Forgas, Fabra. Targetes grogues: Xavi Jaime (doble amonestació, vermella).

Àrbitre: Alejandro Carrillo