Dimarts, 23 abril 2024

El Palamós juvenil aconsegueix un històric empat al camp del Barça (1-1)

Pedro Ruiz Claveria
Sóc de Calonge. Redactor a Ràdio Capital de l'Empordà.

L’equip juvenil del Palamós va aconseguir aquest dissabte trencar amb la mala ratxa (encadenava quatre derrotes consecutives) i ho va fer empatant 1-1 al, probablement, camp més difícil de sumar punts de la Lliga Nacional Juvenil. Els groc-i-blaus visitaven el camp del filial blaugrana, que era el líder, i es van convertir en el primer conjunt que arrencava algun punt de la Ciutat Esportiva Joan Gamper.

L’equip entrenat per Pitu Batlle va plantar cara als culers, que durant la primera part no van ser capaços de perforar la defensa palamosina. El conjunt baixempordanès aguantava les envestides blaugranes i també va gaudir d’alguna ocasió per avançar-se al marcador.

A la represa, els locals van anotar el primer gol del partit al minut 55, obra de Lucas de Vega. L’equip juvenil del degà aconseguia neutralitzar el tant del Barça al 61′, gràcies a un gol de Llorenç Busquets.

Al termini de l’onzena jornada, el Palamós és onzè amb tretze punts. Aquest dissabte, a les cinc de la tarda, els de Batlle mesuraran les seves forces contra el Mollet, que és setè.

La 25a edició de la Campanya de Peix de Roca de Begur ret homenatge a les arrels gastronòmiques

Tindrà lloc del 4 de maig al 2 de juny i compta amb la participació de 14 restaurants que presentaran diferents menús amb el peix de roca com a denominador comú.