Dijous, 25 abril 2024

El Palamós juvenil empata a casa (2-2) tot i el caòtic inici de partit

Pedro Ruiz Claveria
Sóc de Calonge. Redactor a Ràdio Capital de l'Empordà.

El juvenil del Palamós va arrencar aquest dissabte un empat a dos gols de l’Estadi Municipal contra el Mollet, i es convertia en el segon empat de la temporada del conjunt palamosí, després del partit històric firmat el cap de setmana passat al camp del Barça.

L’equip dirigit per Pitu Batlle va començar molt espès els primers impasos del partit, fet que els va portar a anar per darrere del marcador (0-2) en qüestió de dotze minuts, després dels gols de Marçal Boira i Pedro Makuba. Els groc-i-blaus estaven irreconeixibles, però van saber donar la volta a aquesta imatge quan Llorenç Busquets anotava l’1-2 al minut 16 i, cinc minuts més tard, els de Batlle ja igualaven l’electrònic amb gol de Raül Álvarez. Durant la resta del partit, no va haver-hi massa a destacar.

Una vegada acabada la dotzena jornada, el conjunt baixempordanès és onzè amb 14 punts. El proper dissabte, a les cinc de la tarda, els palamosins s’enfrontaran al Sabadell a la Nova Creu Alta. Els arlequinats són cuers amb vuit punts.

Set anys de presó per a un home de Sant Antoni de Calonge que va calar foc a casa amb els seus pares dins

L'Audiència de Girona ha condemnat a un home de Sant Antoni de Calonge a 7 anys i mig de presó per calar foc a la casa on estaven els seus pares. L'acte va ocórrer després d'una discussió familiar i la justícia ha descartat que l'acusat actués sense consciència del que feia, imposant també una ordre de restricció i una multa.