El Palamós perd a domicili (3-1) i segueix cuer

Pedro Ruiz Claveria
Sóc de Calonge. Redactor a Ràdio Capital de l'Empordà.
Temps de lectura: 2 minuts

Els palamosins sumen la quarta derrota en sis jornades i continua cuer amb tan sols dos punts de divuit possibles. El bon treball defensiu del degà no va ser suficient contra un rival que està invicte i que es referma com a líder del grup 5 de la Tercera Divisió. El filial periquito es va mostrar com un conjunt ben sòlid i molt treballat per perforar la defensa dels baixempordanesos, i això els va permetre vèncer per tres tants a un.

A la primera part, el conjunt palamosí va sortir amb les idees ben clares i sabia que era molt important sumar al camp del líder. És per això que va optar per un sistema defensiu que va posar als blanc-i-blaus difícil la tasca d’intentar construir ocasions per avançar-se al marcador. Així doncs, al llarg dels primers 45 minuts no va haver masses accions a destacar. De fet, als de Vicenç Fernández els va costar passar de mig camp, tot i que només ho va aconseguir amb jugades d’estratègia.

A la represa, la concentració de l’eix defensiu no era la mateixa i ho va pagar el conjunt dirigit per Fernández. Al minut 48, mitjançant un xut de Bermejo, l’Espanyol B es posava per davant a l’electrònic. Poc després, el lateral perico Pedrosa va estar ben a prop d’ampliar la diferència. Això va passar quan faltaven poc més de 15 minuts per al xiulet final, quan el Palamós es va quedar amb 10 jugadors al terreny de joc, ja que Bonaventura va ser expulsat. Justament en la jugada posterior, Doncel marcava el segon per als blanc-i-blaus. Transcorria el minut 85 quan el conjunt palamosí va retallar distàncies amb un penal que va transformar Medina. A l’afegit, Pelegrín va sentenciar el matx amb el 3-1.