El Palamós perd contra el Sabadell (1-4) en el primer partit de la pretemporada

Pedro Ruiz Claveria
Sóc de Calonge. Redactor a Ràdio Capital de l'Empordà.
Temps de lectura: 2 minuts

El Palamós es va estrenar ahir davant la seva afició a l’Estadi Municipal. El club empordanès va ser derrotat en el seu primer partit de la pretemporada contra el Centre d’Esports Sabadell, que es va imposar per 1-4. Els palamosins van ser els primers en avançar-se al marcador, però els arlequinats van remuntar amb contundència.

Abans que l’arbitre xiulés l’inici del partit, el Palamós va presentar oficialment la plantilla d’aquesta nova temporada, que compta amb tretze incorporacions -nou de les quals són fitxatges i quatre juvenils que pugen al primer equip-. L’equip local va mostrar un joc vistós des de l’inici i això els va permetre fer el primer gol del partit al minut 5, obra de Marc Bonaventura. Els sabadellencs, però, van reaccionar al tant inicial del conjunt palamosí i van ser superiors. De fet, la remuntada ja es començava a concretar abans de la mitja part, quan al minut 39 va marcar Pol Moreno per fer l’empat i, al 42, Josu va avançar als arlequinats. L’entrenador del Palamós, Vicenç Fernández, va aprofitar el descans per introduir canvis a l’onze, i va donar minuts a altres efectius de l’equip. Al minut 63, Kilian va anotar l’1 a 3 i, al 85, Sergio va sentenciar el partit.

El Palamós jugarà el seu segon partit aquest diumenge. Serà -també- al Nou Estadi Municipal, i ho farà contra la UE Olot, en un partit de Copa Catalunya.

L’estrena, el 20 d’agost

Els palamosins, de Tercera Divisió, disputaran el primer partit de Lliga el proper 20 d’agost a l’Estadi Municipal. Els de Vicenç Fernández debutaran contra el Reus B, un dels novells a la Tercera Divisió. El filial dels conjunt reusenc va consumar el seu ascens contra la UE Sants a la fase de play-off.

Fitxa tècnica:

Palamós CF, 1: Quintanas; Eppy, Cano, Lluc Banús, Subi; Herrera, Barrera, Cornellà; Traoré, Bonaventura i Nahuel. També van jugar uns minuts: Medina, Marc Vilà, Litus, Pons, Arboleas, Guinó, Botxi, Crespo i Sergi Garcia.

CE Sabadell, 4: Roberto; Óscar, Dani Gómez, Migue, Aleix Coch; Pol Moreno, Marc Martínez, Capó, Ozkoidi; Felipe i Kilian. També van jugar uns minuts: Sergio Montero, Víctor, Pujol, Mario, Roger, Goran, Adrià, Pol Gómez i Estrada.

Gols: 1-0, Marc Bonaventura (5′); 1-1, Pol Moreno (39′); 1-2, Josu (43′); 1-3, Kilian (61′); 1-4, Sergio (85′).

Àrbitre: Brull Acerete

La mare del nen assassinat a Bellcaire d’Empordà té amnèsia posttraumàtica, però recorda no poder ajudar-lo

Els sanitaris que van atendre la dona, que han declarat als jutjats aquest divendres, apunten que les lesions van posar en risc la vida de la mare.