Dimecres, 24 abril 2024

El Palamós rep un dur correctiu a Castelldefels (4-1)

Pedro Ruiz Claveria
Sóc de Calonge. Redactor a Ràdio Capital de l'Empordà.

La bona imatge que va oferir el Palamós la setmana passada amb l’àmplia victòria al camp de l’Horta (1-4) contrasta amb la golejada que han rebut avui els de Vicenç Fernández a Castelldefels (4-1). Els groc-i-blaus han estat inferiors al seu contrincant i això ha suposat la seva setena derrota en onze jornades.

Els locals s’han avançat al marcador al minut 4, amb gol de Jordi Aumatell. Al llarg de la primera part, no hi ha hagut ocasions molt clares per cap dels dos conjunts.

A la segona part, els castelldefelencs han desplegat el seu potencial i -novament- Aumatell ha marcat a favor dels locals al 61′, gol que suposava el 2-0. Marc Medina aconseguia retallar distàncies pels palamosins tres minuts després, però l’eufòria de mantenir el partit obert s’ha vist liquidada al 73′, quan Joan Gibert ha anotat el 3-1. Quan faltava d’un minut pel final, Óscar Uroz ha sentenciat el matx amb el 4-1.

La nova derrota dels de Fernández els fa caure, una vegada més, en la zona de descens, concretament en la divuitena posició amb vuit punts.

El diumenge que ve, a les dotze del migdia, els baixempordanesos jugaran a casa contra el Vilafranca, vuitè amb 17 punts.

Dídac Garcia: “Estic orgullós perquè als municipis del Baix Empordà es continua practicant el patinatge i l’hoquei patins”

Al programa de "Veus de l'Empordà" d'avui hem conegut a en Dídac Garcia, l'entrenador de 88 anys que va...