El Palamós s’enfonsa amb una nova derrota (0-3)

Pedro Ruiz Claveria
Sóc de Calonge. Redactor a Ràdio Capital de l'Empordà.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img

La regularitat no acompanya al Palamós. Després de la primera victòria aconseguida la setmana passada al camp del Granollers, la bona ratxa no s’ha mantingut i el degà ha sumat la sisena derrota del curs contra el Sant Andreu (0-3). A més, continua sense conèixer la victòria a casa. La imatge que va oferir el conjunt palamosí va ser amoïnant. El rival va passar clarament per sobre de l’equip dirigit per Vicenç Fernández.

Si bé la primera gran ocasió de gol va ser de Marc Vilà (Palamós) al minut 3, l’eix ofensiu dels baixempordanesos no va estar inspirat. Al minut 16, els de Fernández van reclamar un penal de Carroza sobre Vilà. En la primera arribada, el Sant Andreu es va avançar al minut 22 amb gol de Juanan.

A la represa, els quadribarrats anotaven el segon gol, un cop molt dur pel Palamós, ja que es va produir al minut 46, per obra d’Alfred. Al 71′, Óscar Muñoz va sentenciar el partit amb el 0-3.

La nova derrota dels groc-i-blaus els manté en la penúltima posició, amb cinc punts de 27 possibles. Les estadístiques també són preocupants: els palamosins només han marcat cinc gols en nou jornades, i n’han encaixat 16. El proper diumenge, a les dotze del migdia, el Palamós visitarà el camp de l’Horta, que és tretzè amb 11 punts. Els de Fernández aniran amb la urgència de sumar punts.