Dimarts, 23 abril 2024

El Palamós surt golejat del camp del Terrassa (4-0)

Pedro Ruiz Claveria
Sóc de Calonge. Redactor a Ràdio Capital de l'Empordà.

Contundent derrota del Palamós a l’Estadi Olímpic del Terrassa. L’equip baixempordanès ha rebut un dur correctiu contra els egarencs i han perdut per 4-0. És la novena derrota del curs.

Durant tot el partit, la iniciativa l’ha portat el conjunt local, que en els primers impasos del partit ja mostrava les seves cartes a Nordine, porter del Palamós. Els de Vicenç Fernández no es trobaven còmodes al camp i no trobaven espais per desplegar el seu joc. El primer gol dels terrassencs l’ha anotat Raül Torres al minut 19. Justament un minut després, David Cano marcava pel degà, però el gol no pujava a l’electrònic per fora de joc. Al 25′, Juan Pablo Amantini marcava el 2-0. El Terrassa aprofitava el seu moment dolç i al 38′, Raül Torres marcava un golàs que suposava el tercer del partit i el seu particular doblet. Quan faltaven uns instants pel final de la primera meitat, el conjunt egarenc deixava llest el matx amb el definitiu 4-0, fet per Xavier Civil.

A la segona part, cap dels dos equips va generar ocasions de perill destacables.

Una vegada finalitzada la jornada 15, els groc-i-blaus se situen dissetens amb 12 punts, a 1 de la zona de descens. Els palamosins gaudiran de l’oportunitat d’allunyar-se del descens si guanyen al Gavà, equip que és antepenúltim i que visitarà l’Estadi Municipal el proper diumenge a les dotze del migdia.