14.8 C
Divendres, 29 març 2024

Èxit de la II regata Vela Clàssica Costa Brava

Vittorio Cavazzana amb la seva embarcació Emeraude del Real Club Nàutic de Barcelona i Anthony Ball amb el Six Jaguar del Club Nàutic Estartit es van coronar com a guanyadors de la segona edició de la regata Vela Clàssica Costa Brava

Vittorio Cavazzana amb la seva embarcació Emeraude del Real Club Nàutic de Barcelona i Anthony Ball amb el Six Jaguar del Club Nàutic Estartit es van coronar com a guanyadors de la segona edició de la regata Vela Clàssica Costa Brava. Vittorio Cavazzana, del Real Club Nàutic de Barcelona, es va imposar en la categoria CIM (embarcacions clàssiques i d’època), navegant amb l’Emeraude. A la categoria on hi competien embarcacions d’esperit de tradició –construïdes després del 1975 però amb dissenys clàssics– qui es va endur la victòria va ser Anthony Ball amb el Six Jaguar, del Club Nàutic Estartit.

Juan López, patró del Sa Bardissa II del Real Club Nàutic de Barcelona, va quedar en segon lloc, marca que li va servir per guanyar el Campionat de Catalunya d’Embarcacions Clàssiques i d’Època. La competició, organitzada pel Club Nàutic Estartit, va tenir lloc el divendres 15, dissabte 16 i diumenge 17 de juny i es va disputar en diversos recorreguts establerts al litoral de la localitat empordanesa.

Des del club estartidenc tenen l’objectiu de convertir aquesta competició en un referent dins el circuit de regates de vela. A més, juntament amb els patrocinadors Top Sailing Charter (TSCH), el Banco Mediolanum Family Bankers l’ Entitat Municipal Descentralitzada l’Estartit i Estació Nàutica de l’Estartit, el Club Nàutic Estartit vol sumar esforços per consolidar la remodelació del port de l’Estartit i aconseguir millorar la qualitat dels serveis de la Costa Brava.