10.9 C
Pals
Divendres, 19 abril 2024
- Publicitat -

“Molt bons números” pel turisme a la Costa Brava

David Parreño Mont
David Parreño Mont
Productor i redactor de Ràdio Capital de l’Empordà.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Martí Sabrià, gerent de la Unió d’Hostaleria i Turisme Costa Brava Centre, participa al primer Supermatí de la nova temporada de Ràdio Capital de l’Empordà amb Miquel Curanta felicitant-se pels “bons números” d’aquesta temporada turística. L’ocupació ha pujant uns 2 o 3 punts aquesta temporada turística, un fet que Sabrià ha qualificat de “creixement important”.

El mercat intern, segons Sabrià, ha fet estades curtes afavorides pel bon temps. La situació en alguns països veïns hauria fet decidir a turistes britànics i francesos per venir a Catalunya. La percepció del sector és que la gent s’ha estiragonyat més, ja que les empreses de serveis turístics, com lloguers de bicicletes o quads, han notat aquest increment.

El cas “molt poc exemplar” dels hotels de Lloret de Mar

Martí Sabrià ha criticat amb contundència el cas de la cadena hotelera de Lloret de Mar que punxava la llum i el cas. És “molt poc exemplar, molt poc dels empresaris que desitgem”, ha afirmat. Per Sabrià, “no hi ha terme mig” i els hotels s’han de tancar fins que no es posi de manifest que l’empresa té capacitat per “fer les coses com Déu mana”. “L’èxit no ens hauria de fer perdre el nord, tenim molt d’espai de millora en l’oferta“, segons el gerent del grup Costa Brava Centre.

Les segones residències, en el punt de mira

Sabrià afirma que la sobredensitat turística és difícil de controlar a causa de la “foscor” dels apartaments i segones residències. Segons ell, més del 70% dels apartaments no estan “controlats”, una problemàtica que la crisi hauria accentuat. “No estan de règim de lloguer, però s’acaben llogant en un moment determinat”, assegura.

 

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

La 31a edició de la campanya gastronòmica de Pals i la Cuina de l’Arròs es reivindica davant la sequera

La campanya s'estendrà del 18 d'abril al 2 de juny, amb la participació d'11 restaurants del municipi que oferiran l'oportunitat de gaudir de diferents plats relacionats amb la cuina de l'Arròs de Pals. 
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -