16.2 C
Pals
Dijous, 28 març 2024
- Publicitat -

L’agenda del cap de setmana – 2/12/2016

David Parreño Mont
David Parreño Mont
Productor i redactor de Ràdio Capital de l’Empordà.
Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -
Ràdio Capital, la ràdio del Baix Empordà
Ràdio Capital. La ràdio de l'Empordà
L'agenda del cap de setmana - 2/12/2016
Loading
/

Nadal a Platja d'Aro

Primera agenda del mes de desembre i inevitablement ja hem de parlar d’actes del Nadal. Aquest dissabte a 2/4 de 7 Platja d’Aro encendrà els llums de Nadal, i ho farà amb música en directe dels Pastorets Rock. També aprofitaran per presentar el concurs de Nadal de Platja d’Aro. A Sant Feliu, a la rambla Vidal, durant tot el cap de setmana hi hauràla Fira de Nadal amb parades de venda de productes artesanals de temàtica nadalenca. El dissabte al matí s’hi farà un taller d’adults de cuina de Nadal a càrrec de la xef Carme Picas, o diferents tallers infantils de fang, manualitats i llaminadures. A partir de les 12 del migdia del diumenge la placeta Sant Joan de Sant Feliu serà l’escenari d’un conta contes teatralitzat en anglès titulat Christmas storytime.

A part, aquest diumenge ja comencen algunes quines de Nadal, com la d’Albons, a 2/4 de 7 de la tarda a la Sala Nova, o la de Palafrugell, que començarà a les 6 de la tarda al Centre Fraternal. També per aquestes dates arriba la Marató de TV3 i aquest diumenge a les 6 de la tarda al Teatre Municipal de Palafrugell un any més fan la Cantada d’havaneres en benefici de la Marató, amb els grups Haváname, la Cral Musicanta, Boira i Peix Fregit.

També hem de Josep Pla perquè s’han ajuntat dues activitats sobre aquest escriptor. El dissabte a les 11 del matí comença la visita guiada a l’exposició temporal Josep Pla i la civilització surera, que ha comissariat la periodista Annie Unland i que ha dissenyat Jordi Sàbat. L’exposició es va inaugurar en motiu de la 9a Biennal de Fotografia Xavier Miserachs i es pot veure fins al 8 de maig. Aquesta exposició duu el mateix nom del llibre que ha tret Annie Unland aquest any per la col·lecció Àlbum de Records que publica Edicions Baix Empordà amb el suport de la Fundació Josep Pla.

L’autora hi recull i ordena els textos de Pla sobre el món del suro i, alhora, mostra diversos testimonis personals i documentals. Aquesta visita guiada de les 11h del matí es complementarà a part amb la Ruta Josep Pla pel Palafrugell surer que començarà a 1/4 d’1 del migdia i que serà a càrrec de la mateixa Annie Unland. L’endemà diumenge tindrà lloc una altra Ruta Josep Pla, però en aquest cas a la ciutat ibèrica d’Ullastret. Serà a les 12 del migdia i mostra la relació de Josep Pla amb amics arqueòlegs com Miquel Oliva.

Pel que fa a les arts escèniques, a l’Auditori Narcís Masferrer de Sant Feliu de Guíxols aquest dissabte a les 9h del vespre tenen l’obra Avui no sopem, sobre un matrimoni jubilat de Barcelona que volen marxar a viure a una masia de poble.

I aquesta setmana al Baix Empordà també tenim circ. La companyia Rolabola porta l’espectacle familiar Circo Mediterráneo a l’Espai Ter de Torroella, aquest diumenge a les 12 del migdia. Rolabola és una companyia malaguenya que acumula vint anys de trajectòria i que col·labora amb l’ONG Pallassos sense Fronteres.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Junts pressiona a Sant Feliu de Guíxols a enllestir la normativa dels patinets

El partit insta al govern que prioritzi i enllesteixi la normativa municipal per regular els patinets elèctrics.
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -