18.5 C
Pals
Dissabte, 20 abril 2024
- Publicitat -

L’agenda del cap de setmana – 8/12/2016

David Parreño Mont
David Parreño Mont
Productor i redactor de Ràdio Capital de l’Empordà.
Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -
Ràdio Capital, la ràdio del Baix Empordà
Ràdio Capital. La ràdio de l'Empordà
L'agenda del cap de setmana - 8/12/2016
Loading
/

Aquesta una setmana tenim una agenda ben nadalenca. Aquest diumenge, al Teatre Municipal de Palafrugell, la companyia Maremàgnum portarà l’obra Un Nadal de Pastorets, una representació infantils amb les nadales més populars. I aquesta setmana a Platja d’Aro ja podreu trobar el tió monumental posat a l’avinguda de s’Agaró.

A l’avinguda de s’Agaró aquest dissabte a 3/4 de 6 trobareu un espectacle de arrer i és que la Companyia de Teatre al Carrer ACTUA passejarà dues grans criatures amb un espectacle que porta el títol de Les Nòmades.

Aquest dissabte a les 7 del vespre els nois i nois del grup de teatre El Trampolí de la Bisbal presenten l’obra “Com cada any per Nadal” al Teatre Mundial. I a Calonge, si aquest diumenge aneu a la Capella del Carme trobareu cantades de nadales a càrrec de diferents corals.

A part, aquesta és l’última setmana per anar a visitar l’exposició Imatges inesborrables, al Museu de la Mediterrània de Torroella. Una exposició que mostra una selecció d’imatges del fons de Miquel Graells. Són imatges històriques que Torroella i l’Estartit del llarg del segle XX i fins als nostres dies.

I també tenim música perquè les Joventuts Musicals de porten el guitarrista Juan Antonio López al Teatre Mundial de la Bisbal aquest diumenge a les 7 de la tarda. Es tracta d’un jove guitarrista de l’Hospitalet, un dels últims descobriments del flamenc. Va començar de forma autodidacta i en el món de les penyes flamenques i l’any passat es va graduar amb matrícula d’honor dels estudis superiors de musica per l’ESMUC.

Si us agrada el motor, l’aparcament de la Masia Bas és el lloc escollit per fer aquest dissabte a Platja d’Aro el 1r Slàlom Show amb exhibicions de cotxes Drift i una concentració de cotxes clàssics.

A Palamós acabarem l’agenda d’aquesta setmana parlant d’una activitat infantil, la que es fa a la plaça dels Arbres aquest dissabte a les 11 del matí. Des d’aquest plaça sortirà l’espectacle itinerant Pista que vinc, de la companyia Tot Circ.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

La mare del nen assassinat a Bellcaire d’Empordà té amnèsia posttraumàtica, però recorda no poder ajudar-lo

Els sanitaris que van atendre la dona, que han declarat als jutjats aquest divendres, apunten que les lesions van posar en risc la vida de la mare.
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -