Sílvia Monar, amb la consellera d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació de la Generalitat de Catalunya, Meritxell Serret, al Palau Robert de Barcelona, durant la presentació de la campanya

La setmana passada es va donar el tret de sortida de la XXIII edició de la campanya gastronòmica “Pals i la cuina de l’arròs”, al Palau Robert de Barcelona i avui, l’alcaldessa de Pals, Sílvia Monar, n’ha parlat al programa “Supermatí”, de Ràdio Capital. A l’entrevista, Monar ha destacat la repercussió que ha tingut aquesta presentació feta a Barcelona, així com les activitats paral·leles que s’organitzen durant la campanya i que fan que aquesta, s’allargui en el temps fins el mes de setembre.

I és que a més de la degustació del típic arròs de Pals a la cassola, la campanya emfatitza les activitats que potencien el coneixement de l’arròs de Pals, el seu territori i el seu arrelament a la història del municipi.

Escolta la intervenció de l’Alcaldessa, al Supermatí de Ràdio Capital

Consulta aquí la llista d’activitats i restaurants participants a la campanya