13.4 C
Pals
Dijous, 28 març 2024
- Publicitat -

Oques Grasses, La Gran Pegatina i La Raíz @ Parc del Fòrum – 23/09/16

Marc Clapés
Marc Clapéshttp://www.primerafila.cat
Sóc el programador musical de la ràdio i també m'encarrego de presentar la Fórmula Tarda i la Primera llista A part de tot això, sóc el responsable del portal musical PrimeraFila.cat
Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Oques Grasses, La Gran Pegatina i La Raíz van vèncer la pluja. El passat 23 de setembre amb motiu de la Festa Major de la Mercè, el Fòrum de Barcelona va acollir les actuacions de tres grups pioners del panorama musical.
Tot i la imposant pluja, Oques Grasses va donar el tret d’inici a la festa. Els osonencs van rebre al públic amb els seus ritmes vius i una posada en escena desvergonyida i enèrgica. És impossible no començar a ballar i saltar. El grup va aconseguir fer gaudir als assistents amb èxits com “Amiga de ningú”, “Sexy” i com no podia ser d’una altra manera, “Els passos importants” va fer vibrar a la ciutat.
La Gran Pegatina va deixar­-se la pell a l’escenari. La banda va guanyar­-se al públic des del minut u de l’actuació. El cel s’omplia de confeti i la gent no podia parar de moure’s al ritme de clàssics com: “Olivia”, “Lléname de veneno”, “Qué bonito es el amor”, “Gat rumbero”… Les sorpreses eren constants, Josep Montero veu principal d’Oques Grasses, Macaco… van pujar a l’escenari de la Mercè per acompanyar a la Big Band durant l’espectacular directe.
Amb el llistó ben alt va arribar el moment de La Raíz. La melodia de la Intro “Las miserias de sus crímenes” començava a sonar. Un segon després, el públic va alçar la veu i El Fòrum va omplir­-se de bengales i focs. Les cançons dels últims discos
“Entre Poetas y Presos” i “Así en el Cielo Como en la selva” van demostrar la força del grup. Lletres reivindicatives van conduir a una sensació d’ èxtasi en els presents. Els valencians van donar­-ho tot durant l’actuació.
Podem assegurar que la festa i la música van deixar meravellats, un any més, als assistents de la Festa Major de la Mercè.
Míriam Ibáñez
Foto: Bernat Almirall

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Temps majoritàriament assolellat amb vent de garbí

Tram final de setmana en general amb predomini del temps assolellat. El vent de component sud serà protagonista i diumenge es presenta com el dia més insegur amb risc d'algunes precipitacions.
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -