Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.
Ràdio Capital, la ràdio del Baix Empordà
Ràdio Capital. La ràdio de l'Empordà
Loading
/

El Palamós CF va guanyar el primer partit d’aquest 2017 després de superar al Cerdanyola per 4 gols a 3. El Degà va patir d’allò més però els tres punts es quedaven a casa.

Les ganes d’obrir la llauna eren presents en els jugadors del Palamós, que van sortir a la gespa molt concentrats. Bonaventura i Agi van estar a punt de fer el primer a l’inici del partit. Tot i això en el minut 19, després d’una rapida jugada del Cerdanyola, Sergio Garcia feia penal al davanter Collado. Jota va materialitzar la pena màxima posant el 0 a 1 al marcador, tot i que el porter Manzano va estar a punt de desviar el xut. El Palamós va poder posar l’empat a un a nou minuts del final del primer temps. Sergio García es treia l’espina clavada i donava ales al seu equip.

En la segona part el Palamós va ser l’amo i senyor del joc. Bonaventura, s’estrenava amb la samarreta del Degà amb dos gols per ampliar el marcador. Tot i això al cap de dos minuts, Mario retallava distancies i posteriorment Duran, al minut 79, marcava de cap per posar l’empat. El partit estava autènticament boig, i quan semblava que el Palamós es quedaria amb el premi de consolació, Àlex Cano, un dels nous fixatges, posava el definitiu 4 a 3 de falta directa.

31 punts suma ja el Palamós, i manté la sisena posició després de 22 jornades al campionat de 3a Divisió.

FITXA TÈCNICA
Palamós CF: Manzano, Sergio García, Barrera, Cornellà, Agi, Bonaventura (Àlex Cano), Moha, Jaume Duran, Iván García (Serramitja), Gerard (Marc Medina) i Subi.

Cerdanyola FC: Del Rio, Torres (Carlos), Duran, Aitor (Òscar), Álex (Pitu), Juli, Daisuke, Pitu, Mario, Jota i Collado.

Targetes grogues: Ivan García del Palamós / Víctor Duran (2) i Mario del Cerdanyola.

Targetes vermelles: Víctor Duran del Cerdanyola.

La Processó de Verges: “Tot ha canviat, però som conscients que hi ha planter”

La Processó i la Dansa de la Mort d'enguany ja tenen les torxes a punt per encendre i acollir la representació amb més de 500 actors participants.