15.3 C
Pals
Dijous, 18 abril 2024
- Publicitat -

Tastets de Mar: La Clova a Torroella i l’Estartit

David Parreño Mont
David Parreño Mont
Productor i redactor de Ràdio Capital de l’Empordà.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

“Tastets de Mar: La Clova” a Torroella i l’Estartit

Aquest cap de setmana ha engegat la campanya La Clova: Tastets de Mar. Un any més, els restauradors elaboraran menús diverses, amb entrants que tenen la clova com a element central, amb un segon plat de peix de proximitat. Les jornades duraran tot el mes i inclouran un concurs de musclos aquest dissabte a les 12 del migdia a la plaça de la Llevantina.

Últim dia del Begur Sotaigua

La Fira Begur Sotaigua, dedicada al món del busseig, acaba avui. Aquest matí es farà una immersió per netejar la reserva de Ses Negres i tancaran amb una festa de clausua a les 2 del migdia al restaurant Farolillo de Begur.

Les emocions del vi, a Calonge

Cicle de xerrades sobre el vi a Calonge. Avui, des del vessant de les emocions i la salut amb la psicòloga Anna Agustí i la farmacèutica Mònica Albertí. Això serà a la biblioteca Pere Caner de Calonge avui a les 7 del vespre.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -
00:11:49

Un mos, un glop – Nareta Cafè i Pastisseria Gou

Avui fem un “2 en 1”. Visitem el Nareta Cafè, liderat per l’Enara, un bonic espai situat a la Plaça Nova, 7 de Palafrugell. Dins la cafeteria hi trobem, a més a més, un altre projecte: la pastisseria Gou, impulsada per la Ruth Gou, que a principis del 2024 va ser reconeguda com una de les 50 millors pastisseries de Catalunya. Parlem amb dues dones emprenedores!
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -