11.7 C
Pals
Dijous, 25 abril 2024
- Publicitat -

Una desena d’associacions agroalimentàries s’adhereixen al ‘Girona Excel·lent-Col·lectius’

Redacció
Redaccióhttps://www.radiocapital.cat
Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

‘Girona Excel·lent-Col·lectius’ és un espai de treball que busca afavorir les sinèrgies entre les associacions i  fomentar els seus productes. Entres les entitats participants, hi ha el Consell Regulador de la DO Empordà-DOP Empordà, la Confraria de Pescadors de Palamós i l’ AECORK – Associació d’Empresaris Surers de Catalunya.

El projecte l’impulsa la Diputació de Girona, amb l’objectiu de donar suport al teixit empresarial local que treballa amb productes de qualitat per potenciar-los i incentivar-ne el consum. També es pretén fomentar les activitats i la promoció dels sectors adherits mitjançant el segell de qualitat Girona Excel·lent i elaborar un mapa específic del sector agroalimentari del territori gironí. Les entitats que s’han unit a la iniciativa representen 23 sectors agroalimentaris, entre productors i elaboradors, i prop de 900 empreses. La convocatòria per adherir-se al projecte es mantindrà oberta fins al 2019.

 

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Xavier Cortadellas: “La història de la Bisbal va més enllà d’aquest municipi, és la història de la comarca”

Aquesta passada setmana es va presentar a l’arxiu comarcal del Baix Empordà el llibre ‘Història de la Bisbal. Retrat d’una vila cinccentista’ de Jordi Frigola d’Edicions Sidillà. L’autor ens va deixar a principis d’any, però d’aquest llibre en van parlar Santi Soler, Josep Matas, Carmen Marugán i Xavier Cortadellas. Per parlar-nos-en ens va visitar al Supermatí l'editor d'edicions Sidillà, Xavier Cortadellas.
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -