26.2 C
Pals
Dissabte, 28 maig 2022
- Publicitat -

Tallen la carretera C-252 durant 10 dies per reparar el pont de Verges

Els treballs consistiran principalment en la “rehabilitació de l’estructura, que data de la dècada de 1940“.

Redacció
Redaccióhttps://www.radiocapital.cat
Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.
[rt_reading_time label="Temps de lectura:" postfix="minuts" postfix_singular="minut"]
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

De l’1 al 10 de març el pas pel pont de Verges, a la carretera C-252 estarà tallat al trànsit per l’execució de les obres de rehabilitació.

Per realitzar el tall es procedirà a desviar el trànsit a Parlavà, per la carretera GI-643 que passant per Serra de Daró arriba fins a Torroella de Montgrí, i un cop allà, seguir per la carretera C-31 fins a Verges.

Els treballs consistiran principalment en la “rehabilitació de l’estructura, que data de la dècada de 1940“. A més, el viaducte tindrà una “nova secció més ampla” que l’actual per a habilitar el pas tant de vianants com de ciclistes.

Els punts d’informació del tall es realitzaran als següents llocs:

  • Inici de la C-252, a la rotonda de la C-31 a Verges.
  • Rotonda d’intersecció de la C-252 amb la GI-642 i GI-643 a Parlavà.
  • Desviament a la C-31 cap a la C-255 cap a Flaçà.

La senyalització es realitzarà amb panells direccionals i es garantirà un complet tancament de l’obra de prohibició de pas de vehicles i maquinària aliens a l’obra.

Altres projectes viaris al Baix Empordà
La Generalitat també té en marxa la redacció dels projectes de condicionament de la GI-633 i la GI-634 entre Colomers i Verges, amb una inversió prevista de 8 MEUR, i de millora de la GI-643 entre Gualta i Parlavà –dividida en dos trams– amb un pressupost estimat total de 7,5 MEUR. D’altra banda, té en estudi les millores de seguretat a desenvolupar en les travesseres de Colomers, Jafre, Verges, Ullà, Torroella de Montgrí, Rupià, Parlavà i Serra de Daró.

Paral·lelament, es treballa en la definició d’una nova connexió viària entre el marge dret i el marge esquerre del riu Ter, per a millorar la mobilitat en aquest entorn, tant la viària com la de vianants i ciclistes. El nou vial, de dos quilòmetres de longitud, connectarà les carreteres C-31 i GI-643, entre els municipis de Fontanilles, Ullà i la Tallada d’Empordà. Actualment, estan en fase de redacció els estudis informatius i d’impacte ambiental corresponents, amb la previsió de sotmetre’ls a informació pública aquest any.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Incendi a l’Hotel Panorama de Sant Feliu de Guíxols

Diverses dotacions dels Bombers de la Generalitat van treballar ahir a la tarda per apagar un foc a l'hotel Panorama de Sant Feliu de Guíxols.
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -