Andrea Motis i Randy Greer – Festival Portalblau

Amb només quinze anys estrenava el seu primer disc amb la complicitat del seu mentor Joan Chamorro i des d’aleshores, Andrea Motis no ha deixat de créixer com a artista. Per aquest motiu, s’ha guanyat a pols el títol de gran jazzwoman del nostre país. Aclamada no només a escala estatal, sinó també pels principals festivals de jazz d’arreu del planeta.

Aquest any edita el seu nou treball A Swingin Story i convida el vocalista Randy Greer (nét de Sonny Greer, el famós bateria de Duke Ellington), serà l’únic concert que faci aquest estiu amb aquest format. Motis ens oferirà per primera vegada en la seva trajectòria un duo femení-masculí, un programa ple de contrasts vocals. Amb Ella Fitzgerald i Louis Armstrong com a referència, Motis fa així realitat la seva idea de col·laborar en format de duo vocal amb un artista de gran veu i registre masculí. Serà l’únic concert que faci aquest estiu amb aquest format.

Una nit plena de talent i bona música que el Festival Portalblau acull en un dels seus escenaris més imponents, el Fòrum de la ciutat romana d’Empúries.