Morat al Festival de Cap Roig

El grup de pop llatinoamericà rècord en vendes arriba amb ¿A dónde vamos? Tour.

Després de vendre més de 60.000 entrades i fer sis plens absoluts en l’última gira de la banda colombiana a Espanya, tornen per fer ballar i gaudir el públic amb els seus èxits en directe. ¿A dónde vamos? Tour és la gira en la qual el grup ens pregunta quina direcció volem prendre després d’aquests temps tan estranys. Després d’una pausa inesperada, Morat arriben aquest estiu per presentar-nos un nou xou amb el qual capturaran tota aquesta incertesa.

Considerats com una de les promeses del pop llatinoamericà, aquest grup de quatre amics van decidir crear la seva pròpia banda de música el 2011 per amor i passió a aquest gènere. Tot i que van haver d’esperar quatre anys per impulsar l’èxit internacional, des d’aleshores Morat no ha deixat de créixer i de sorprendre’ns amb les seves lletres i melodies.

“Cómo te atreves”, “Mi nuevo vicio” i “Presiento” són només alguns dels hits que han marcat un abans i un després en la carrera professional de Morat. Amb l’últim disc, Balas perdidas, van sorprendre els fans amb col·laboracions d’artistes com Juanes, Aitana o Antonio Carmona, entre d’altres.

16 AGOST 22:00H

Cap Roig Festival