Taburete al Festival de Cap Roig

La banda espanyola del moment ens presenta La broma infinita.

Taburete presenta el quart àlbum, La broma infinita, publicat el febrer del 2021. Sense abandonar aquella barreja de gèneres i influències tan característica de la banda, aquesta vegada presenten un disc més personal, diferent i melòdic. “2018: Odisea en el espacio”, “El último baile de Dunas Mitchell”, “Abierto en vena”, “Brindo” y “Venado tuerto” són alguns dels temes més destacats d’aquest últim treball discogràfic.

Després de l’èxit dels tres primers discos, que els van portar a ocupar el número u a la ràdio, a la nominació d’un Grammy Llatí a millor àlbum pop-rock i a visitar els principals escenaris d’Espanya, Europa i Llatinoamèrica, Taburete presenta al Festival de Cap Roig aquest nou àlbum, en un format més íntim, però sense perdre l’essència que els defineix sobre l’escenari.

Des dels inicis, la banda no ha parat de créixer gràcies a la popularitat i al boca-orella que permeten les xarxes socials, en un camí que desconeix les fronteres. Tot un cicló musical que ha aconseguit consagrar-se sense l’ajuda de grans campanyes publicitàries, gestionant ells mateixos cada pas que fan i tenint sempre com a punt de referència el seu incansable públic.

7 AGOST 22:00H

Cap Roig Festival