Visita guiada: Verges, bocins d’història

El Museu de la Mediterrània estrena el Cicle “Sortides pel Baix Ter” per descobrir el territori en tots els seus sentits.
El Museu de la Mediterrània, a través de l’acció al territori que desenvolupa com a Museu de Suport Territorial – Baix Ter, ha programat per aquest estiu nou sortides als municipis de l’entorn. Mitjançant visites guiades, activitats familiars i tallers es vol posar al descobert el patrimoni cultural, històric i natural de l’espai del Baix Ter.
Les activitats, es duran a terme cada dissabte durant els mesos de juliol i agost, de manera itinerant en cadascun dels municipis que formen part del Museu de Suport Territorial – Baix Ter. Així, cada cap de setmana es realitzarà una proposta diferent per públic general o familiar que permetrà viure diferents experiències al territori.
Des de visites guiades de caire històric, fins a sortides a entorns naturals per conèixer els ecosistemes més propers, passant per tallers dinamitzats de descoberta natural i cultural del territori. Una oferta diversificada per a contemplar totes les fortaleses i realitats de la zona del Baix Ter des dels municipis de La Tallada d’Empordà, Palau-sator, Pals, Fontanilles, Gualta, Verges, Ullà, Bellcaire d’Empordà i Torroella de Montgrí.
La visita guiada “Verges, bocins d’història” serà dissabte 14 d’agost, a les 7 del vespre, a càrrec de la historiadora de l’art Clara Silvestre.
Totes les activitats són gratuïtes i requereixen inscripció prèvia a través del Museu de la Mediterrània:
Tel. 972 755 180