28.5 C
Pals
Dilluns, 4 juliol 2022
- Publicitat -

Creu Roja engega una borsa de pisos de lloguer social a la Vall d’Aro

Redacció
Redaccióhttps://www.radiocapital.cat
Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.
Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Sota el nom “Tens un pis? Dona (li) una oportunitat”, Creu Roja Sant Feliu de Guíxols-Vall dAro impulsa una campanya dirigida als propietaris i propietàries de pisos buits de la Vall d’Aro.
Es pretén donar a conèixer i fomentar l’opció del lloguer mitjançant les borses de mediació per al  lloguer social. Així, es possibilita la mobilització d’habitatge buit i el coneixement dels avantatges i garanties dels que se’n pot beneficiar la part propietària. La idea és incrementar el nombre de pisos destinats a lloguer assequible.

Aquestes borses s’integren en un programa gestionat per l’oficina d’habitatge dels municipis, així com del Consell Comarcal. Es nodreixen d’habitatges a un  preu inferior al del mercat i s’adjudiquen a persones destinatàries de programes socials que reuneixin una sèrie de requisits de caràcter socioeconòmic.
Als propietaris que hi inclouen els seus pisos se’ls ofereix, de manera gratuïta, seguretat jurídica i diversos avantatges al llarg de la relació contractual, com ara una atenció personalitzada, cobertura d’Avalloguer sobre el cobrament de rendes, seguiment dels pagaments del lloguer, bonificacions en l’IBI, assegurança multirisc, tramitació del contracte i defensa jurídica i un control del bon ús de l’habitatge, entre d’altres qüestions.

Aquesta campanya forma part d’un conjunt d’accions que es duen a terme dins del projecte  “Prevenció de l’exclusió residencial- habitatges d’inclusió” iniciat el passat mes de Setembre del 2019 a diferents municipis de la Vall d’Aro amb finançament del programa “Benestar i Comunitat” del Dipsalut.

CREU ROJA CARTELL

Les totes línies d’actuació d’aquest projecte són:

•Seguiment i pla de treball amb diverses famílies dels pisos d’inclusió social de la zona de Vall d’Aro.

 

•Tallers de competències bàsiques en les que es treballen competències personals vinculades a temes d’habitatge, com situacions de conflicte veïnal, temes de comunitat, recerca d’habitatge, resolució de conflictes, entre altres.
•Sensibilització a la comunitat en temes d’habitatge: treball en xarxa amb les diferents entitats, associacions i administracions publiques.

 

 

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

L’Ítaca reuneix 17.000 espectadors en els concert de pagament, l’assistència més alta de la història

El festival registra un augment als concerts de Sant Joan i un descens en la resta d'activitats
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -