24.1 C
Pals
Dijous, 24 setembre 2020

Creu Roja engega una borsa de pisos de lloguer social a la Vall d’Aro

El més llegit

La Policia Local de Begur deté la persona que trencava les barreres del camí vell de Tamariu

Aquesta matinada, la Policia Local de Begur ha detingut la persona que feia malbé les barreres del camí vell de Tamariu.

Comencen les obres del Camí de Ronda de Palamós

Les obres del port Marina de Palamós ja han començat. La reforma del camí de ronda ha aixecat polseguera. Segons...

Avui surt a les llibreries el llibre Ànima de Tramuntana, de Núria Esponellà

La nova obra de Núria Esponellà, Ànima de Tramuntana, guanyadora del 53è premi Prudenci Bertrana, sortirà avui a les...

S’anul·len les Rues de Carnaval 2021 de Sant Feliu de Guíxols, Platja d’Aro i Santa Cristina d’Aro per evitar aglomeracions i garantir la seguretat

Els Ajuntaments de Sant Feliu de Guíxols, de Castell d’Aro, Platja d’Aro i S’Agaró, i de Santa Cristina d’Aro anuncien l’anul·lació de les seves rues de Carnaval
Redacció
Redaccióhttps://www.radiocapital.cat
Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.

Sota el nom “Tens un pis? Dona (li) una oportunitat”, Creu Roja Sant Feliu de Guíxols-Vall dAro impulsa una campanya dirigida als propietaris i propietàries de pisos buits de la Vall d’Aro.
Es pretén donar a conèixer i fomentar l’opció del lloguer mitjançant les borses de mediació per al  lloguer social. Així, es possibilita la mobilització d’habitatge buit i el coneixement dels avantatges i garanties dels que se’n pot beneficiar la part propietària. La idea és incrementar el nombre de pisos destinats a lloguer assequible.

Aquestes borses s’integren en un programa gestionat per l’oficina d’habitatge dels municipis, així com del Consell Comarcal. Es nodreixen d’habitatges a un  preu inferior al del mercat i s’adjudiquen a persones destinatàries de programes socials que reuneixin una sèrie de requisits de caràcter socioeconòmic.
Als propietaris que hi inclouen els seus pisos se’ls ofereix, de manera gratuïta, seguretat jurídica i diversos avantatges al llarg de la relació contractual, com ara una atenció personalitzada, cobertura d’Avalloguer sobre el cobrament de rendes, seguiment dels pagaments del lloguer, bonificacions en l’IBI, assegurança multirisc, tramitació del contracte i defensa jurídica i un control del bon ús de l’habitatge, entre d’altres qüestions.

Aquesta campanya forma part d’un conjunt d’accions que es duen a terme dins del projecte  “Prevenció de l’exclusió residencial- habitatges d’inclusió” iniciat el passat mes de Setembre del 2019 a diferents municipis de la Vall d’Aro amb finançament del programa “Benestar i Comunitat” del Dipsalut.

CREU ROJA CARTELL

Les totes línies d’actuació d’aquest projecte són:

•Seguiment i pla de treball amb diverses famílies dels pisos d’inclusió social de la zona de Vall d’Aro.

 

•Tallers de competències bàsiques en les que es treballen competències personals vinculades a temes d’habitatge, com situacions de conflicte veïnal, temes de comunitat, recerca d’habitatge, resolució de conflictes, entre altres.
•Sensibilització a la comunitat en temes d’habitatge: treball en xarxa amb les diferents entitats, associacions i administracions publiques.

 

 

- Publicitat -
Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -
- Publicitat -

Últimes notícies

El Consell Comarcal del Baix Empordà renova la senyalització de senderisme a l’entorn del Puig Segalar

Aquest estiu, l'Àrea de Turisme del Consell Comarcal del Baix Empordà ha col·locat als municipis d'Albons i de La...

L’Ajuntament mostrarà en viu el procés de restauració dels gegants de Torroella de Montgrí del segle XVIII

L’Ajuntament de Torroella de Montgrí, conscient de la importància de protegir i salvaguardar el patrimoni local, ha tirat endavant la restauració de les figures velles dels gegants de la vila, que es troben custodiades i són visitables al Museu de la Mediterrània.

El Teatre La Gorga reprèn els espectacles i presenta la programació del quart trimestre de l’any que inclou el Festival OnaDance

El teatre La Gorga de Palamós reprèn la programació estable i presenta pel quart trimestre de 2020 una àmplia varietat d’espectacles teatrals, musicals, de dansa i cinema, recollits en un llibret digital i de lectura fàcil.

Supermatí – 24 setembre 2020

Recupera l'informatiu d'aquest dijous

Arriba el temps de tardor. El descens tèrmic serà notable a partir de divendres

Matí amb força sol i clarianes amb tendència a increment de la nuvolositat cap al final de la jornada. Ambient fresc al matí però càlid al migdia amb màximes de 26 a 28ºC. Demà entrada de vent del nord, descens notable de la temperatura i alguns ruixats.

Altres notícies