15.2 C
Pals
Dimarts, 16 abril 2024
- Publicitat -

El PSC exigeix que no “s’embruti” Sant Feliu amb llaços grocs i pancartes

El partit creu que "malmeten la imatge del poble". La proposta ha generat polèmica a les xarxes

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -
Ràdio Capital, la ràdio del Baix Empordà
Ràdio Capital. La ràdio de l'Empordà
El PSC exigeix que no "s'embruti" Sant Feliu amb llaços grocs i pancartes
Loading
/

La secció local del PSC a Sant Feliu de Guíxols ha explicat que demanarà al proper ple municipal que no “s’embruti el poble amb plàstics, pintades, llaços i pancartes”. Tots aquests elements són símbols que els independentistes utilitzen per reclamar la llibertat dels polítics empresonats. Faran la proposta per mitjà d’una moció.

Els socialistes, que són membres de l’equip de govern amb Tots Per Sant Feliu i amb ERC, consideren que són un objectes que “malmeten el medi i perjudiquen la imatge del poble”. D’aquesta manera, el partit exigeix que “es respecti la pluralitat” de l’espai públic, que consideren que ha de ser “de tots i per a tots”, una petició en la línia del que han demanat altres partits arreu del país, com Ciutadans o el PP.

El portaveu socialista a Sant Feliu de Guíxols ha explicat a Ràdio Capital que volen “defensar la convivència”, i que es compleixin les ordenances de civisme, que impedeixen les pintades, per exemple. Asseguren que no volen entrar en els motius pels quals es fan servir els llaços grocs. Són declaracions de Josep Melcior Muñoz.

La proposta ha generat polèmica perquè molts ciutadans han recriminat al partit que no pensi en la “llibertat dels presos polítics”. També han comparat el seu discurs amb el d’altres partits.

També hi ha hagut qui ha proposat als socialistes que es fixi en la neteja d’altres punts del poble.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Palamós participa en el fòrum internacional de creuers Seatrade Global que se celebra a Miami

Palamós ha participat en el certament d'enguany que s'ha celebrat del 8 a l'11 d'abril, sota la marca “Costa Brava Cruise Ports”, i com a principal destí d’aquest turisme al litoral gironí.
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -