23.5 C
Pals
Dimarts, 5 juliol 2022
- Publicitat -

Intana presenta disc fet amb material reciclat

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

INTANA presenta el primer CD amb packaging 100% reciclat, fet amb plàstics procedents del contenidor groc.

1 CD = 2 ampolles de detergent. El projecte, fet a Barcelona per joves dissenyadors i talent local, ha estat possible gràcies a un procés de recerca i innovació pioner en el camp del disseny de producte, el disseny de materials sostenibles i l’economia circular i fins ara mai vist a la indústria de la música.

Els CDs han estat produïts amb eines de fabricació digital, unint tecnologia i artesania. Després de recollir els residus del contenidor groc, aquestes ampolles postconsum es trituren i es fonen per crear plafons de plàstic 100% reciclat. Posteriorment, es tallen i se’ls hi dona forma a través d’una fresadora digital. Cada CD és únic, segons els residus que s’hagin utilitzat i la composició de colors aleatòria resultant. Es produeixen un per un i sota demanda, per tal de no consumir més material del necessari.

El paper utilitzat per a la portada i el llibret també és 100% reciclat i ecològic. INTANA aposta per la sostenibilitat i la reforça a través de les seves cançons. El seu tercer disc, PLANETA NOU, planteja una utopia en resposta a l’ecoansietat i el nihilisme propis de la generació mil·lennial. Un refugi ple de sentiments, des d’on poder imaginar un futur millor.

Al llarg d’aquesta gira, INTANA porta una escenografia feta amb plàstics 100% reciclats, procedents de bosses de brossa i excedents de l’empresa valenciana Relevo, dissenyada per l’artista Marta Velasco. També un vestuari de cotó reciclat, cotó orgànic i retalls, dissenyat per Colmillo de Morsa i Saye i inspirat en el documental
Spaceship Earth sobre l’experiment ecologista Biosphere 2.

L’entrada Intana presenta disc fet amb material reciclat ha aparegut primer a Primera Fila.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -