El primer tinent d’alcalde de Sant Feliu de Guíxols, el socialista Josep Melcior Muñoz, ha rebutjat a Ràdio Capital l’aplicació de l’article 155. Creu que al llarg d’aquesta setmana encara hi ha temps per la negociació i poder evitar aquest article.

Muñoz critica al Parlament per haver-se saltat la “democràcia”, i alhora acusa el govern espanyol s’haver-se saltat les línies vermelles. “Hi ha un mur en un cantó i un mur a l’altre”, assegura.

El líder del PSC ganxó assegura que seguirà militant al seu partit. Tot i això, “valorarà” quin és el seu posicionament si finalment el 155 entra en vigor.

Muñoz també s’ha referit a la compra de dos pisos per habitatge social. Assegura que és fruit de la voluntat “d’ampliar al màxim” el parc social d’habitatge per fer front a la crisi econòmica. El tinent d’alcalde ha refermat el compromís de la Generalitat perquè aquest 2017 s’arribi a una primera fase de liquidació de l’herència Anlló.

Entre les mesures, l’Ajuntament ha aprovat la bonificació del 95% sobre l’IBI a tots aquells propietaris que decideixin cedir-los a lloguer social.

Entrevista sencera