25.5 C
Pals
Divendres, 17 setembre 2021
- Publicitat -

Sant Feliu il.luminarà de color verd l’Arc de Sant Benet en el dia Mundial de l’ELA

Redaccióhttps://www.radiocapital.cat
Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img

Aquest diumenge 21 de juny se celebra el Dia Mundial de l’Esclerosi Lateral Amiotròfica, coneguda també com a ELA o malaltia de Lou Gehrig. L’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols, per commemorar la jornada, il.luminarà l’Arc de Sant Benet de color verd.

L’ELA és una malaltia neurodegenerativa que afecta les neurones motores del cervell, tronc encefàlic i medul·la espinal, que són les cèl.lules encarregades de transmetre l’ordre del moviment voluntari del cervell als músculs. Actualment no té cura i encara no es disposa de cap tractament que permeti aturar el seu procés degeneratiu.

La regidora de Salut de l’Ajuntament, Laura Serrano, ha explicat que “com ja fa anys, des de l’Ajuntament fem un gest per l’ELA, il.luminem l’Arc de Sant Benet de color verd, que és el color que commemora la seva jornada, però a més, demanem a tota la gent que ompli les xarxes socials amb aquest gest que es fa amb els dits en forma d’ela per visualitzar aquesta malaltia.

La iniciativa està impulsada per la Fundació Catalana d’ELA Miquel Valls, per mostrar el suport a les persones afectades i a les seves famílies d’arreu del territori.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Quants alumnes i docents hi ha confinats a les escoles del Baix Empordà?

L'Escola Guillem de Montgrí té un grup confinat: 24 alumnes i 1 docent, després que es detectessin 4 alumnes positius
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -