15.1 C
Pals
Dimarts, 21 març 2023
- Publicitat -

Menja sa: Amanida d’arròs de Pals

Marc Clapés
Marc Clapéshttp://www.primerafila.cat
Sóc el programador musical de la ràdio i també m'encarrego de presentar la Fórmula Tarda i la Primera llista A part de tot això, sóc el responsable del portal musical PrimeraFila.cat
Temps de lectura: < 1 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

INGREDIENTS (2 persones)
100g arròs de Pals
Mitja ceba
All
Espinacs
Olives
2 tomàquets
Anxoves de l’Escala
Un grapadet de nous
Sal, oli i vinagre balsàmic

PREPARACIÓ
Sofregim mitja ceba i un all
Afegim l’arròs, i el reguem amb caldo o aigua en la proporció adequada. Acostuma a ser 2 gots d’aigua o caldo per cada got d’arròs. Mireu l’etiqueta.
Quan estigui cuit, escorrim i deixem refredar. Si no tenim mitja hora d’espera, podem mullar l’arròs sota l’aixeta de la cuina fins que es refredi.
Afegim, tot trossejat, olives, anxoves de l’Escala, tomàquet i espinacs. I un grapadet de nous.
Servim l’amanida freda, amb una mica de sal, oli i vinagre balsàmic.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Territori eixamplarà el pont de la C-252 a Verges per a facilitar la circulació de maquinària agrícola

El Departament de Territori instal·larà un sistema de gestió intel·ligent del trànsit com a mesura transitòria, per evitar el creuament de vehicles de grans dimensions.
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -