25.4 C
Pals
Dilluns, 27 setembre 2021
- Publicitat -

Menja sa: Amanida d’arròs de Pals

Marc Clapéshttp://www.primerafila.cat
Sóc el programador musical de la ràdio i també m'encarrego de presentar el Matí Capital i la Primera llista A part de tot això, sóc el responsable del portal musical PrimeraFila.cat
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img

INGREDIENTS (2 persones)
100g arròs de Pals
Mitja ceba
All
Espinacs
Olives
2 tomàquets
Anxoves de l’Escala
Un grapadet de nous
Sal, oli i vinagre balsàmic

PREPARACIÓ
Sofregim mitja ceba i un all
Afegim l’arròs, i el reguem amb caldo o aigua en la proporció adequada. Acostuma a ser 2 gots d’aigua o caldo per cada got d’arròs. Mireu l’etiqueta.
Quan estigui cuit, escorrim i deixem refredar. Si no tenim mitja hora d’espera, podem mullar l’arròs sota l’aixeta de la cuina fins que es refredi.
Afegim, tot trossejat, olives, anxoves de l’Escala, tomàquet i espinacs. I un grapadet de nous.
Servim l’amanida freda, amb una mica de sal, oli i vinagre balsàmic.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

La Bisbal reedita el seu “mapa d’acollida”

El mapa respon a l’objectiu d’esdevenir un recurs accessible per a totes les persones que arriben a la Bisbal d’Empordà, i alhora, és una eina que facilita la tasca als professionals municipals al recollir tot el conjunt d’equipaments i serveis que participen del circuit de primera acollida.
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -