24.9 C
Pals
Dijous, 5 agost 2021
- Publicitat -

Menja sa: Amanida de taronja, formatge i festucs

Els festucs aporten vitamina B1 i vitamina B6, riboflavina, vitamina E, vitamina K i àcid fòlic. Si no en tens ho pots substituir per un altre fruit sec.

INGREDIENTS (2 persones)
100 g escarola
25 g rúcula (substituir per qualsevol amanida o bossa súper que tinguis)
2 taronges petites o 1 de gran
100 g de formatge de cabra (en rul·lo)
25 g de festucs
Oli d’oliva + una mica de vinagre i sal

PREPARACIÓ

Trossegem i netegem l’escarola. També netegem la rúcula (si és de bossa no cal fer-ho, acostuma a estar neta ja).
Tallem una taronja i mitja en grills i retirem la pell. Espremem la meitat restant per extreure el suc.
Pelem i piquem els festucs.
Preparem la vinagreta. En un potet: mesclem 2 cullerades d’oli amb un rajolí de vinagre, el suc de la taronja que hem espremut (no ens passem, si no ens el bevem) i una mica de sal.
Anem amb el formatge de cabra. Retirem la crosta del rul·lo de formatge de cabra, el tallem a trossos i arriba l’hora d’embrutar-se les mans. Primer les hem de tenir netes. Hem d’untar-nos les mans amb oli per fer boletes amb el formatge de cabra i que després arrebossarem amb els festucs que hem picat abans. Així el formatge queda cruixent per fora i cremós per dins.

Emplatem i amanim amb la vinagreta.

Temps de lectura: < 1 minut

Més àudios