19.5 C
Pals
Diumenge, 17 octubre 2021
- Publicitat -

Menja sa: Pèsols saltejats amb sípia

Marc Clapéshttp://www.primerafila.cat
Sóc el programador musical de la ràdio i també m'encarrego de presentar el Matí Capital i la Primera llista A part de tot això, sóc el responsable del portal musical PrimeraFila.cat
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img

Una recepta facilíssima, però és una combinació que de debò val la pena tastar.

INGREDIENTS (2 persones)
350 g de pèsols
1 all
1 sípia neta
20 g de ceba caramelitzada
Una mica de julivert fresc picat
Oli d’oliva i sal

PREPARACIÓ
Posem a escalfar una mica d’oli en una paella, i quan estigui calent, marquem la sípia pels dos costats, no cal cuinar-la gaire temps. Reservem i trossegem al gust.
En la mateixa paella, afegim una mica més d’oli d’oliva i hi aboquem els pèsols i l’all ben picadet. Cuinem a foc lent durant uns 5 minuts o fins que estiguin tendres.
Per acabar, hi afegim el julivert picat, la ceba caramelitzada i la sípia trossejada.

CEBA CARAMEL·LITZADA
Tallem una ceba en tires fines, que tinguin més o menys el mateix gruix.
Posem la ceba en un pot petit, encara que quedi tota apretada, millor, i una mica d’oli i sal.
Comencem a cuinar a foc baix, i si se’ns comença a daurar o a enganxar, afegim una mica d’aigua.
Al cap de mitja hora, quan ja s’hagi reduït considerablement, afegim una mica de sucre morè, barregem bé i deixem cuinar 10 minuts més.
> Resultat final = ¼ del pes inicial

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Detenen un home per l’incident mortal a Torrent

L'home detingut per l'accident mortal a la C-66 a l'alçada de Torrent duplicava el límit d'alcohol permès
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -