14.9 C
Pals
Divendres, 7 octubre 2022
- Publicitat -

Menja sa: Pollastre saltejat amb verdures i ametlles

Marc Clapés
Marc Clapéshttp://www.primerafila.cat
Sóc el programador musical de la ràdio i també m'encarrego de presentar la Fórmula Tarda i la Primera llista A part de tot això, sóc el responsable del portal musical PrimeraFila.cat
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

INGREDIENTS (2 persones)

200g de pit de pollastre
Verdures: 1 pastanaga gran o 2 de petites / 80g d’espàrrecs verds / 80g de mongeta tendra / ½ carbassó / ½ ceba vermella (és suau i dolça)
Mitja llimona (suc) / Salsa de soja / Oli d’oliva / una branca de farigola o en pols
20g d’ametlles
50g d’alls tendres
Altres verdures i alternatives: pebrot verd, pebrot vermell o xampinyons.

PREPARACIÓ
Netegem els espàrrecs i tallem la base.
Pelem les pastanagues, les netegem i tallem en tires.
Tallem les puntes de les mongetes tendres i pelem l’all. Ho trossegem tot.
Netegem mig carbassó i el tallem en rodanxes.
Pelem la ceba i la tallem en ploma
Cuinem les verdures en aigua bullint: 5min pastanaga, 7min la mongeta tendra i 3min els espàrrecs.
Mentrestant, tallem el pollastre en tires i el saltem en una paella en oli, només 3min.
Afegim els alls tendres, la ceba, les ametlles, el carbassó i seguim amb la cocció durant 2 minuts.
Incorporem les altres verdures i cuinem 2min més.
Hi aboquem el suc de mitja llimona (sense passar-nos), 1 cullerada de salsa de soja, i farigola fresca (o en pols) i saltegem només 2 minuts més i ja estem!

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Carles Motas: “Amb aquestes obres volem crear un model de ciutat més agradable pels ciutadans”

Carles Motas reconeix que la intenció d'aquestes obres és que els visitants i els habitants de Sant Feliu de Guíxols puguin gaudir d'aquesta zona.
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -