17.5 C
Pals
Diumenge, 19 setembre 2021
- Publicitat -

Menja sa: Remenat d’ous amb espàrrecs verds i pernil

INGREDIENTS (2 persones)

4 ous
Espàrrecs tendres (manat)
1 dent d’all
Pernil salat (una mica)
Oli d’oliva
Sal i pebre

PREPARACIÓ

Netegem els espàrrecs eliminant la part més dura del final. Els trossegem, intentant escollir els que tinguin una mida més similar.
Pelem l’all i el piquem.
Agafem una paella, escalfem una mica d’oli i saltegem l’all i els espàrrecs entre 2 a 4 minuts, depenent del gruix. Però cal molt poc temps per cuinar els espàrrecs.
Ràpidament, en un bol, ens posem a batre els ous i hi afegim una mica de sal.
Els incorporem a la paella on tenim els espàrrecs, baixem el foc, i removem durant un minut i mig fins que estiguin força cuits.
Apaguem el foc i deixem reposar 1 minut més perquè s’acabin de coure els ous i estiguin al punt perfecte. Mentrestant, tallem un parell de talls de pernil en tires.
Retirem a un plat i decorem amb les tires de pernil.

Temps de lectura: < 1 minut

Més àudios