Menú de l’escamarlà

    0

    Més

    Comença en 16 hores, 53 minuts

    17 de desembre de 2018 a 17 de desembre de 2018

    Diuen que hi ha escamarlans a Nova Zelanda. També al Japó, a l’Àfrica, a l’Atlàntic i al Carib. Els francesos en diuen, un xic altius, langoustine. A Itàlia, sempre enjogassats, l’anomenen scampo. I els entesos, científicament, nephrops norvegicus.
    Per a nosaltres però, d’escamarlà només n’hi ha un. Mediterrani, allargassat i amb unes pinces incofusibles. Perseguit a les llotges, buscat al mercat i lloat a taula.
    Es presenta valent al repte de ser servit en solitari. I a voltres generós, es presta a la cuina de mar i muntanya.

    El Menú de l’Escamarlà ens porta un menú mariner que podreu assaborir en els restaurants col·laboradors de Palamós, Calonge – Sant Antoni i Vall-llobrega fins el 17 de desembre, a un preu de 33 € iva inclòs.

    Menú:Amanida de tardor
    Escamarlans de la badia (200gr.)
    Calamars farcits a l’estil del Baix Empordà
    Postres de la casa
    Vi Sumarroca
    Cafè