Concert de In Crescendo guanyador Premi Espai Ter

  0

  Més

  Comença en 13 dies, 19 hores

  28 de desembre de 2018 0:00

  Auditori Teatre Espai Ter

  Riu Ter, 29

  In Crescendo, guanyadors del I Premi Espai Ter de Música, presenten el seu tercer treball discogràfic en un moment clau de consolidació i de creixement.

  La veu és el component principal d’aquest nou treball, però els temes a cappella s’intercalen amb d’altres amb acompanyaments instrumentals. Són cançons triades amb cura, per no deixar mai indiferent l’espectador, perquè la veu l’embolcalli en una muntanya russa d’emocions. Els arranjaments del director Lluís Pérez Cansell són un repte harmònic que ens fan redescobrir aquelles cançons que crèiem immutables. Conviuen, doncs, melodies de Lluís Llach, Sílvia Pérez-Cruz, Judit Neddermann i Salvador Sobral, entre d’altres.

  Són versions arriscades que amaguen un gran treball vocal i compositiu. Flueixen amb tanta espontaneïtat que ens fan viatjar i somniar. Aconsegueixen trobar el punt exacte que connecta de la forma més íntima i sincera amb qui ho escolta. Una delícia per a les oïdes, l’ànima i el cor.

  Fitxa artística
  Direcció musical: Lluís Pérez Cansell
  Intèrprets: Paula Aparicio, Elena Oliver, Samantha López, Anna Pérez, Queralt Barbany, Laia Martínez, Miquel Fernández, Arnau Oliver, Inés Martí de Veses, Maria Rosa Rodríguez, Julen Gerrikabeitia, Lluís Pérez Cansell

  Durada: 75 min

  PREUS
  Graderia 1: 18 €
  Peu Pla / Graderia 2 / Balcó i Amfiteatre: 15 €

  Amb l’Abonament T5 – 10 €