Jordi Molina presenta, “Retrat en groc”

  0

  Més

  7 de desembre de 2018 0:00

  Auditori Teatre Espai Ter

  Riu Ter, 29

  L’Espai Ter acull l’estrena del nou disc de Jordi MolinaRetrat en groc amb un concert exclusiu amb moltes sorpreses. 

  “Retrat en groc és el reflex del moment professional que visc en l’actualitat: continuar amb el treball de consolidació d’un projecte que es va iniciar amb el disc Matèria del temps (Discmedi 2016) amb la intenció de crear una nova música en la frontera estètica d’allò que és música tradicional i on la tenora fos clar protagonista.

  Però també amb aquest disc vull deixar constància del meu dret a la llibertat d’expressió. La prohibició del color groc, com a símbol davant d’una repressió desaforada, ha arribat a límits absurds i ridículs amenaçant molt seriosament un dels principis fonamentals dels drets humans. No puc aïllar-me del complicat moment social i polític que estem vivint i Retrat en groc vol ser una instantània del que està passant al meu entorn, una visió optimista i esperançadora en defensa de les llibertats i reivindicacions bàsiques que corresponen a tota persona pel simple fet de la seva condició humana.

  Dedico aquest disc a Carme Forcadell, Anna Gabriel, Clara Ponsatí, Marta Rovira, Meritxell Serret, Toni Comín, Jordi Cuixart, Joaquim Forn, Oriol Junqueras, Carles Puigdemont, Raül Romeva, Josep Rull, Jordi Sánchez, Jordi Turull i molt especialment a Dolors Bassa i Lluís Puig”.

  Jordi Molina

  Fitxa artística
  Jordi Molina, tenora, composició, arranjaments i direcció musical
  Joan Díaz, piano i teclats
  Joan Aguiar, violí, guitarró, guitarra i mandola
  Franco Molinari, contrabaix
  Marc Vila, percussions
  Ramon Prats, bateria
  Júlia Molina, veu

  El concert comptarà amb la participació especial del grup In crescendo i també la dels musics Ramon Cardo (saxo), Joan Mar Sauqué (trompeta) i Eduard Prats (trombó).

  Durada: 90 min

  PREUS
  Peu Pla i Graderia 2: 17 €
  Graderia 1: 20 €
  Balcó: 14 €

  Amb l’Abonament T5 – 10 €