23.3 C
Pals
Diumenge, 14 juliol 2024
- Publicitat -

15.800# per canviar els escocells de Palamós

Redacció
Redaccióhttps://www.radiocapital.cat
Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

L’Ajuntament de Palamós ha iniciat el procés per a cobrir amb paviment de cautxú els escocells de l’avinguda del President Francesc Macià.

Durant aquesta setmana, una empresa especialitzada cobrirà amb aquest tipus de paviment un total de 182 escocells on es troben ubicats els arbres d’aquest carrer. Les tasques que caldrà fer per tapar els escocells es basen en col•locació d’una primera capa de grava d’uns 10 cm i, a sobre, un barreja drenant de cautxú i resina acolorida d’uns 5 cm de gruix.

Aquest material ubicat als escocells permet en tot moment el pas de l’aigua, garantint el bon funcionament hídric de l’escocell i el creixement natural de l’arbre.

El projecte de cobertura d’escocells realitzat a l’avinguda del President Francesc Macià té un cost global d’uns 15.800 euros, i s’ha aprofitat també per a la reposició de 12 arbres que havien mort i que s’han substituït amb nous exemplars.

Millorar de l’accessibilitat, la seguretat i el manteniment

L’objectiu de l’aplicació d’aquest paviment és el de poder incrementar l’amplada de la vorera en els trams on la ubicació dels arbres limita l’espai de pas, augmentant la comoditat i seguretat dels vianants, evitant ensopegades i millorant l’accessibilitat de cadires de rodes, carros o cotxets.

Palamós ja ha aplicat aquest sistema en altres carrers del municipi, com el carrer Ample, on a finals de 2015 es va realitzar una intervenció cobrint amb paviment de cautxú prop de setanta escocells.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -