22.3 C
Pals
Divendres, 11 juliol 2025
- Publicitat -

De cap a cap

En Joan Bosch és l’encarregat d’acompanyar-te de dilluns a divendres de 16 a 19 amb la millor música del món i els col·laboradors més interessants, en emissió conjunta per Ràdio Capital i Taronja Ràdio.

De dilluns a divendres de 16:00 a 19:00.

ÚLTIMS ÀUDIOS

Pia Serinyana: Cal regular el turisme ciclista de les carreteres de Girona

  Ajuntaments gironins demanen una regulació del turisme ciclista a la demarcació per una qüestió de seguretat. El problema és l’increment “considerable” que hi ha...

Adrià Lamelas: 18 auxiliars d’oci nocturn controlaran les nits de Lloret de Mar

  Lloret de Mar  incrementa la partida per a auxiliars d’oci nocturn de 75.910 euros fins a 176.374. Això permetrà que aquesta temporada es contractin...
00:21:57

Guillem Balagué: “Lamine Yamal està preparat per la derrota, i això és més difícil que estar preparat per guanyar”

Guillem Balagué ha visitat De cap a cap per parlar del Liverpool, Lamine Yamal, Maradona i l’actualitat del Barça. Ha avançat un reportatge en preparació per a 60 Minutes i ha ofert una mirada crítica i emotiva sobre el futbol i els seus protagonistes. Una entrevista plena de passió i lucidesa.

Més de 8.400 gironins estan en llista d’espera per treure’s el carnet de conduir

  Més de 8.000 alumnes d'autoescola de la província de Girona estan pendents de la prova pràctica del carnet de conduir per treure's el permís....

Jordi Sargatal: El nou parc natural de l’Albera serà una realitat l’any que ve

  L'empordanès Jordi Sargatal, secretari de Transició Ecològica, és la persona a qui el president, Salvador Illa, ha confiat el pla de compensacions ambientals que...

Josep Maria Vidal: La supressió del semàfor de Llambilles va per llarg

  El semàfor de Llambilles és un dels punts calents en el trànsit de la demarcació. La temporada d'estiu genera cues per a tots aquells...
00:10:28

Carme Álvarez (Restaurant Godard): “Intentem fugir del típic restaurant de costa”

La Carme Álvarez, del Restaurant Godard de Sant Pol, explica a De cap a cap com han creat una proposta gastronòmica amb identitat pròpia, fugint del típic restaurant de costa. Amb cuina d’autor, producte de proximitat i una ubicació privilegiada, Godard aposta per l’originalitat i l’honestedat culinària. Una entrevista plena d’estima per la professió.
00:09:23

El ganxó, Xavier Solà deixa de presentar “La Nit dels Ignorants”, aquest dijous

    https://youtu.be/rrdTf8WsMTg   El comunicador de Sant Feliu de Guíxols, Xavier Solà deixarà de ser el presentador de La nit dels ignorants aquesta setmana. El veterà programa...