19.4 C
Pals
Dilluns, 15 abril 2024
- Publicitat -

Alexandre Weltz: “Les obres de l’escola de Vall-llobrega ja anaven tard”

La no aprovació dels pressupostos de la Generalitat ha tingut diversos impactes en els projectes on es preveien inversions. Un d’aquests projectes és l’Escola de Vall-llobrega, una escola que fa uns quants anys que espera la construcció del nou centre. Per això, des de l’AMPA han decidit convocar una acció de protesta per aquest divendres 12 d’abril. Per parlar-ne una mica més ens ha visitat al Supermatí el president de l’AMPA del centre, Alexandre Weltz.

Enric Marquès: “No podem donar un premi perquè s’ha de donar, hi ha d’haver una qualitat”

Recentment s’ha conegut que el Consell Comarcal del Baix Empordà ha deixat deserta l’edició d’enguany del Premi Empordà de Novel·la. Per parlar sobre aquesta...

Jordi Soler: “La il·lusió dels llibreters és l’ànima de ‘Calonge, poble de llibres’”

El projecte Calonge, poble de llibres acaba d’inaugurar 3 noves llibreries, una llibreria històrica, una llibreria especialitzada en costura i manualitats i una llibreria...

Antoni Bachiller: “Programem activitats fora de temporada, com la campanya del Vermut, per desestacionalitzar el turisme”

Palamós ha encetat la sisena edició de la campanya ‘Aquesta primavera vine a fer el vermut a Palamós. El comerç t’espera’. El municipi va celebrar la cinquena 'Mostra dels millors vermuts de Catalunya' aquest cap de setmana, però les activitats continuaran al llarg del mes d’abril i maig. Per parlar-nos-en una mica més ens ha visitat al Supermatí el regidor de Promoció Econòmica i Turisme de Palamós, Antoni Bachiller.

Supermatí – 15 abril 2024

Escolta l'informatiu d'aquest dilluns

Supermatí – 12 abril 2024

Escolta l'informatiu d'aquest divendres

Supermatí – 11 abril 2024

Escolta l'informatiu d'aquest dijous