25.4 C
Pals
Dimarts, 25 juny 2024
- Publicitat -

Martí Aiguabella (Classe B): “Amb ‘Pirates’ fem un crossover entre l’Empordà i Lleida”

Classe B ja escalfa motors per pujar a l’escenari de l’Ítaca Sant Joan aquest cap de setmana. Per això, aquesta passada setmana han llançat el seu nou single Pirata, amb la col·laboració de Sexenni. Per parlar-nos d’aquest nou tema i del directe quepodrem veure a l’Ítaca ens visita un dels membres de Classe B, Martí Aiguabella.

Adrià Cortadellas: “Homilies de la Costa, el nou tema de Fetus, vol ser l’anti cançó de l’estiu”

Fetus acaba de publicar el seu nou tema 'Homilies de la Costa', que forma part del seu nou disc d'aquest grup empordanès que veurà la llum la propera tardor. Per parlar-nos d'aquest nou tema antiestiuenc ens ha visitat al Supermatí el cantant i guitarrista de Fetus, Adrià Cortadellas. 

Eva Gasull: “La Fira del Circ al Carrer fa una aposta pel circ contemporani, tot i que no ens oblidem de les propostes familiars”

Torna la XXIX Fira del Circ al Carrer de la Bisbal d’Empordà, del 19 al 21 de juliol, per omplir els carrers amb més de 40 espectacles i un total de 29 companyies. Una de les apostes per l’edició d’enguany és la inclusió del talent local a la fira d’enguany: més de la meitat de les companyies són catalanes, aspecte que fa més sostenible la proposta. A més, la Fira del Circ al Carrer de la Bisbal d’Empordà fa una aposta per les propostes inclusives. Per parlar-nos una mica més de la fira d’enguany ens ha visitat al Supermatí una de les impulsores d’aquesta fira, Eva Gasull.

Fran Arnau: “Ja estem treballant en el cartell del Festival Ítaca de l’any que ve”

El festival empordanès Ítaca continua fent camí i l'ÍTACA SANT JOAN que se celebrarà a la platja de l'Estartit els dies 22 i 23...

Supermatí – 25 juny 2024

Escolta l'informatiu d'aquest dimarts

Supermatí – 21 juny 2024

Escolta l'informatiu d'aquest divendres

Supermatí – 20 juny 2024

Escolta l'informatiu d'aquest dijous