16.1 C
Pals
Divendres, 19 abril 2024
- Publicitat -

130 famílies de la Bisbal d’Empordà han rebut material escolar per poder continuar amb el curs telemàticament

L’Associació de Veïnes i Veïns del Barri del Convent, amb el suport del consistori, va impulsar una recollida de material escolar i educatiu per destinar-lo a infants que no en tenien

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

L’Associació de Veïnes i Veïns del Barri del Convent, amb el suport de l’Ajuntament de la Bisbal d’Empordà, va impulsar l’abril passat, una recollida de material escolar i educatiu per destinar-lo a infants que no en tenien. La iniciativa ha estat un èxit i un total de 130 famílies han rebut material escolar per afrontar la situació d’excepcionalitat en la qual s’han hagut de desenvolupar les tasques escolars des de les mateixes llars. Aquesta entrega s’ha fet coordinadament amb els centres educatius del municipi.

A causa de la pandèmia i del tancament de les escoles, es va fer necessari que tot l’alumnat disposés de material per poder seguir amb el curs escolar. A través d’aportacions de particulars, de comerços locals i d’altres empreses del sector es va aconseguir recollir una quantitat molt important del material escolar i també per fer manualitats i jocs educatius.

Arran de la recollida també es va habilitar un telèfon per gestionar les demandes de material. Des de l’Àrea d’Acció Social i Ciutadania de l’ajuntament del municipi s’ha anat coordinant amb els centres educatius bisbalencs la derivació a les famílies que necessitaven aquest material. L’entrega ha tingut lloc al Local Social de la Talaia (seu de l’Associació de veïnes i veïns del Barri del Convent) i, amb cita prèvia, a les Escoles Velles. Puntualment, també s’ha entregat a domicili amb el suport de Protecció Civil de la Bisbal d’Empordà.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

La Junta de Veïns de l’EMD ratifica els acords de la comissió bilateral amb l’Ajuntament per portar la gestió financera de l’anterior govern als...

La comissió Bilateral Ajuntament - EMD va decidir el passat 4 de març per unanimitat enviar les conclusions de...
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -