22.6 C
Pals
Divendres, 27 maig 2022
- Publicitat -

Fa més de 20 anys que una veïna de Palamós paga impostos i multes d’un cotxe que no és seu

En total, calcula que ha gastat més de 9.000 euros a través d’embargaments, ja siguin de sou, renda o des d’hisenda

[rt_reading_time label="Temps de lectura:" postfix="minuts" postfix_singular="minut"]
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Fa més de vint anys que una veïna de Palamós paga impostos i multes d’un cotxe que no és seu i que assegura que no ha vist mai. En total, calcula que ha gastat més de 9.000 euros a través d’embargaments, siguin de sou, renda o des d’hisenda. Es tracta d’un error que cap administració ha pogut solucionar, de moment.

La parella de l’afectada assegura que tot va començar el 1998, amb una suplantació d’identitat. En aquesta època va ser quan l’Ajuntament de Lloret de Mar li exigir per primera vegada que pagués l’impost de circulació corresponent al vehicle. Es tracta d’un BMW d’alta gamma que ella no ha vist mai. Ho explica Miquel Àngel Garcia Sànchez, parella de l’afectada. 

Els Mossos van esbrinar que el cotxe estava assegurat per un veí de Bigues i Riells que havia comprat el cotxe en un taller, però que mai va arribar a canviar el nom. 

Davant de la falta d’opcions, la dona va pagar els diners que se li demanaven. Va denunciar la seva situació, però li seguien arribant embargaments i va haver de continuar pagant. Anys més tard, el 2011, la Policia Local de Bigues i Riells li va comunicar que el cotxe estava abandonat en un carrer del poble. Ella va donar permís per desballestar el cotxe, amb la intenció d’oblidar-se del problema. Tot i això, quatre anys més tard va tornar a rebre una nova notificació d’embargament, cosa que significava que el cotxe no estava donat de baixa. 

La dona ha denunciat el cas a l’Ajuntament de Lloret, al Consell Comarcal de la Selva i a la Direcció General de Trànsit perquè donin de baixa el vehicle. Les administracions li contesten, però, que no s’hi pot fer res perquè no saben on està el vehicle. La parella de la dona assegura que l’Ajuntament de Lloret hi hauria pogut fer alguna cosa, però que no s’ha implicat. 

També han denunciat la situació a l’Ajuntament de Bigues i Riells. En aquest cas, l’Ajuntament sí que els ha convocat a una reunió per valorar què s’hi pot fer. Tot i això, Miquel Àngel Garcia assegura que no tenen massa esperances.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -